Hayatta hiç sevgilinin olmaması

Anladım hocam. İlginç bir durum. İlk defa böyle bir şey duydum.

Bir aralar bende de niye yok diye sinir olurdum. Tipimi sevmiyorum ama kendim ile barışığım. Psikiyatriye gittiğim her geçen gün ilaçlarım artıyor. Baktım, olacağı yok. Hayata bir sefer geliyorum. Bir kişi içinde hayatımı bitiremem. Hele geçici heves için hiç yoramam kendimi. Zaten kafadan kontağım. Mesela bugün yaşlı bi' amca denk geldi otobüste. Kendi torunlarım böyle şöyle iyi diyor ve methediyor. Pası bana attı, "Seni sormalı?" diyerek. Lise mezunu olduğumu söyledim ve kesinlikle üniversite oku dedi. Ben de salla geç dedim. Pişman olacak benim, o değil. Keyfini sür ve gamsız ol. Biraz da içimi dökmüş oldum

Benim de olmadı, en iyisi yalnızlık zaten. Sevgili de arkadaş da gereksiz, kendi işini kendin yapacaksın.

Halen aynı düşüncede misin başkan?

Kardeş sen önce bir hayallerini gerçekleştir sevgili yapıp napacaksın bir ton yük.

Hayali bir sevgili olabilir malum herkesin hayali farklı.

Kızların ilk tercihi esmer erkek oluyor aslında. Biraz saç sakal giyim falan yaparsan yakışıklı olacağından eminim, eğer çok büyük kusurların yoksa.
Ben ise kızların daha çok beyaz tenli erkekleri sevdiklerini düşünüyorum. Tenimin rengini açmak istiyorum ama çözümü yok.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…