Hayatta yapıp da çok pişman olduğunuz şeyler var mı?

410212

Centipat
Merhaba, sizin de hayatta bir hata yapıp çok pişman olduğunuz şeyler var mı? Oysa ki ben daha bu 2 hafta içinde kötü bir şey yaptım ve kime anlatsam moralini bozma diyor bir şey olmaz diyor lakin başıma kötü bir şey gelmesinden çok korkuyorum. Siz de hiç böyle olaylar yaşadınız mı? Sonradan ne yaptınız? Yazarsanız sevinirim. Biraz kafa dağıtmam gerek :/

Sinirlenince bambaşka bir adam oluyorum. Beni sinirlendirdiklerinde o an yaptığım şey dünyanın en mantıklı hareketi gibi geliyor ve sonra dönüp baktığımda aslında çok saçma bir şey yaptığımı görüyorum. Bu sebepten haklı iken haksız duruma düşüyorum.

Daha 2-3 hafta önce bir olay yaşandı ve çok sinirlenmiştim, sonrasında ise hayatımdan 2-3 kişi eksildi. Karşı tarafın yaptığı çok kötü bir şeydi ve sırf ben sinirlenip olaya dahil olduğum için bunu yaşamak acı verici. Demem o ki, sinirlenince ani hareketler yapmayın. Öfkeyle kalkan zararla oturuyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı