Hayattan memnun musunuz?

Memnunum. Yakında kendimi ait hissettiğim yer olan Antalya/Kemer'e döneceğim. Rus turistler korkup kaçmışlar. Anlayacağınız bomboş oralar. Uzun süre kalacağım, harbiden çok mutluyum. Kız arkadaşım ile ilçe turu, çocukluk arkadaşları ile halısaha maçı çok iyi gelecek.

Memnun olmamak için bir sebebim yok, nankörlüğü sevmem.

Allah'a şükür son derece sağlıklıyım. İşim var, paramı kazanıyorum. Ailemin sağlığı yerinde. 20 yıllık kardeşten öte arkadaşlıklarım var. Evlenmeyi düşündüğümüz ve hayata benim bakış açımdan bakan benim gibi bilgili, kültürlü, espritüel, hayat dolu bir kız arkadaşım var.

Şu an hayattan tek beklentim güzel bir yuva kurmak ve bir kız çocuğu babası olmak. Tüm hayatımı ona adamak istiyorum, pisliklerle dolu bir Dünya'da ona olabilecek en iyi yaşamı sunmak istiyorum. Gece yatarken üstünü örtüp alnından öpmek, sabah yatağıma zıpladığında uyanmak istiyorum. Ben zorluklarla büyüdüm ama o çok daha şanslı olacak ebeveynleri dolayısıyla

Öyle böyle, dersler boğuyor ama yuvarlanıp gidiyoruz.

Herhangi bir yaratıcıya ve dine inanmadığım için şükretmiyorum. Hayatım genel olarak monoton ve anlamsız bir şekilde boş bir hayat yaşıyorum. Herhangi bir hobim yok, hayal gücüm tükendi, bana aşık olan biri yok, lüks harcamam zaten bu ülkede imkansız. Yemek yiyorum, su içiyorum ve yatıyorum, başka herhangi bir şeyim yok. Kesinlikle memnun değilim, manasız bir hayat yaşıyorum. Olmayacak duaya amin diyen, çalış senin de olur diyen gargamellerden de değilim. Neticede istediğim hayat kalitesine ulaşana kadar gençliğim yok olacak. Hiçbir şey yapmak istemiyorum, tek isteğim yemek ve uyku. Buna alışmaya çalışmak tek gayem.

Hep tekrar ediyor, sıkılıyorum. Sabah kalk, bilgisayara otur, internette gezin, anime izle veya manga oku ve bitti. Pek memnun değilim, çok sıkıcı geçiyor. Şu asosyalliği ve özgüven problemini çözsem çok iyi olurdu ama .

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…