Hayattan ne beklemeli?

• Konuyu başlatan sxmax
  • Başlangıç Tarihi
  • Mesaj 10
  • Görüntüleme 619

sxmax

Decapat
1 saat öncesine kadar geleceğimi kurmayı planladığım ve her şeyim olduğunu iddia ettiğim bir kız arkadaşım vardı. Ailem bile destekliyordu artık yok, hani bir söz var ya her sevdiğimiz gidiyor diye aynı şeyi itina ile yaşıyorum kimi seversem bir bir gidiyor. Telefonumu dahi onunla konuşmak için kullanıyordum. Arkadaşım deseniz o da yok çünkü kimseye güvenmiyorum, güvenemiyorum. 23 yaşındaki biri olarak ne arkadaşım ne kız arkadaşım ne de sohbet edebileceğim bir insan kalmadı. Sanırım tek gayem bu saatten sonra spora başlamak olacak, belki çabalarsam Avrupa'ya kaçış da olabilir gibi. Ne yapmalıyım sizce? Nasıl bir yol izlemeliyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Spora başlamanız hem öz güven hem sosyal çevre açısından iyi olur. Siz bir şeyleri doğru yaptığınıza inanıyorsanız boş verin, insanlardan medet ummayın.

Spora başlamanız hem öz güven hem sosyal çevre açısından iyi olur.
Evet tam olarak bu yüzden başlamayı planlıyorum.
Siz bir şeyleri doğru yaptığınıza inanıyorsanız boş verin, insanlardan medet ummayın.
İnanın yanlış bir şey yapmadım, öyle güzel sevdim ki son 1 aydır her şeye rağmen benden koptu, uzaklaştı ve soğudu nasıl böyle oldu anlam veremedim.

İnanın yanlış bir şey yapmadım, öyle güzel sevdim ki son 1 aydır her şeye rağmen benden koptu, uzaklaştı ve soğudu nasıl böyle oldu anlam veremedim.
Spor ruhunuzu rahatlatacak diye düşünüyorum, boş verin kafaya takmayın demek çok alışılagelmiş gelecek belki ama diyecek başka bir söz de yok.

İnanın yanlış bir şey yapmadım, öyle güzel sevdim ki son 1 aydır her şeye rağmen benden koptu, uzaklaştı ve soğudu nasıl böyle oldu anlam veremedim

Zaten eğer kıza yanlış bir şey yapmadığından eminsen o kız sana göre değilmiş Next'le geç gerçekten.

Zaten eğer kıza yanlış bir şey yapmadığından eminsen o kız sana göre değilmiş Next'le geç gerçekten.
Hani bazı komedi olsun diye içerikler yapıyorlar ya çocuk çok düzgün olduğu halde ayrılıyorlar, o düzgün çocuk benim diyebilirim :) Geç demek gerçekten çok kolay geliyor ama inanın insanın her yerine işlemiş bir şey, telefonumda bile en ufak yerde onunla karşılaşıyorum şu an şaka gibi bir şey ya.

Spor ruhunuzu rahatlatacak diye düşünüyorum, boş verin kafaya takmayın demek çok alışılagelmiş gelecek belki ama diyecek başka bir söz de yok.
Siz de haklısınız, Avrupa olayı hakkında ne düşünüyorsunuz?

Hani bazı komedi olsun diye içerikler yapıyorlar ya çocuk çok düzgün olduğu halde ayrılıyorlar, o düzgün çocuk benim diyebilirim :) Geç demek gerçekten çok kolay geliyor ama inanın insanın her yerine işlemiş bir şey, telefonumda bile en ufak yerde onunla karşılaşıyorum şu an şaka gibi bir şey ya.
Mesajlar, fotoğraflar, anılar vb. şeyler ne var ise silin gitsin. Gördükçe baktıkça toplanmanız daha da güç olacak, sizi mental olarak daha çok yoracak kendinize bunu yapmayın.
Yapabileceğinizi düşünüyorsanız gidin derim, tek başınıza belki başta zor gelebilir ancak başardıktan sonra başardım diyebileceksiniz bence.

Hani bazı komedi olsun diye içerikler yapıyorlar ya çocuk çok düzgün olduğu halde ayrılıyorlar, o düzgün çocuk benim diyebilirim :) geç demek gerçekten çok kolay geliyor ama inanın insanın her yerine işlemiş bir şey, telefonumda bile en ufak yerde onunla karşılaşıyorum şu an şaka gibi bir şey ya.

Bu en doğal şey tabii ki saniyesinde kimse kimseyi unutamaz emin olun ama bunu kafanızda uzatmamaya çalışmanız gerekiyor aynısını yaşadığım için tecrübeliyim yaklaşık 3 aya falan kalmaz bir şeyin merak etme.

Bu en doğal şey tabii ki saniyesinde kimse kimseyi unutamaz emin olun ama bunu kafanızda uzatmamaya çalışmanız gerekiyor aynısını yaşadığım için tecrübeliyim yaklaşık 3 aya falan kalmaz bir şeyin merak etme.
Benzer şeyi daha önce de yaşadım tecrübeliyim diye düşünürdüm ama yine denk gelince insan sarsılıyor, haklısınız bir şeyler için çabalamaktan başka yolum yok gibi.

Mesajlar, fotoğraflar, anılar vb. şeyler ne var ise silin gitsin.
İlk işim bu oldu, iyi mi yaptım kötü mü bilmiyorum.
Yapabileceğinizi düşünüyorsanız gidin derim, tek başınıza belki başta zor gelebilir ancak başardıktan sonra başardım diyebileceksiniz bence.
Düşününce insana çok zor geliyor, bilemiyorum belki deneyebilirim.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı