Hayattan zevk alamamak

Hocam lol kısmına gelirsek ağır lol bağımlısıyım ranked oynuyorum takım yüzünden rank atlayamıyorum ondan dahada öfkeleniyorum. Reels gibi şeyler dikkat süremi mahvettiği için kitap okuyamıyorum birşey okuyamıyorum . Bu dikkat süresi meselesi yüzünden dizide izleyemiyorum çok eskiden tek oturuşta 1 sezon bitirirdim artık 40 dakikalık bölümleri yarım bırakıp bırakıp izliyorum. İngilizce geliştirme konusunda eskiden çok deniyordum yabancı sunucularda takılıyordum discorda malum oda yasaklanınca o aktivitemde gitti. Ama tavsiyelerinizden comics okuma kısmı ilgimi çekti hiç denemedim bunu denemeye çalışacağım tavsiyeler için teşekkürler.

Dostum Instagram'ın var mı ya yaşımız da yakın senle arkadas olmak ısterım iyi birine benziyorsun.

Spora başlamayı düşünüyordum sürekli erteliyordum boksa yazılıcam haftaya umarım o monotonluğu bozar.

Dostum Instagram'ın var mı ya yaşımız da yakın senle arkadas olmak ısterım iyi birine benziyorsun.
Var reis ekleşek

Bu monotonluk ve keyifsizlik hali, hayatın belirli dönemlerinde karşılaşılabilecek bir durum. Önemli olan bu farkındalığa sahip olman.

Bu döngüyü kırmak için küçük adımlarla başlayabilirsin. Rutin dışına çıkmak, yeni bir hobi edinmek veya ilgi alanlarına yönelmek ilk adım olabilir. Sosyal çevrenle daha derinlemesine konuşmak, belki benzer hisleri olan birileriyle paylaşmak da iyi gelebilir. Unutma, değişim zaman alabilir ve küçük adımlar bile büyük farklar yaratabilir. Kendine karşı nazik ol ve umudunu yitirme.

Spora başlamayı düşünüyordum sürekli erteliyordum boksa yazılacağım haftaya umarım o monotonluğu bozar.

Var reis ekleşek.

İsmini yazar mısın ekleyeyim.

Açılmıyor profiliniz bunu yazana kadar yaşı yazmak daha mantıklı bence ama.

Genel olarak tavsiye vermıstım baska zamanlar ıcın de lazım olur diye.Profili bende açılıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…