eneskral41
Picopat
Daha fazla
Hocam lol kısmına gelirsek ağır lol bağımlısıyım ranked oynuyorum takım yüzünden rank atlayamıyorum ondan dahada öfkeleniyorum. Reels gibi şeyler dikkat süremi mahvettiği için kitap okuyamıyorum birşey okuyamıyorum . Bu dikkat süresi meselesi yüzünden dizide izleyemiyorum çok eskiden tek oturuşta 1 sezon bitirirdim artık 40 dakikalık bölümleri yarım bırakıp bırakıp izliyorum. İngilizce geliştirme konusunda eskiden çok deniyordum yabancı sunucularda takılıyordum discorda malum oda yasaklanınca o aktivitemde gitti. Ama tavsiyelerinizden comics okuma kısmı ilgimi çekti hiç denemedim bunu denemeye çalışacağım tavsiyeler için teşekkürler.Bende bunu yasıyorum ben basaramadım ama sen dene hayatına hedefler koy baska seyler yapmaya calıs mesela:
-LoL oynuyorsan dia olacağım gıbı bir hedef koy bos bos unranked atacagına en azından kendını gelıstırmıs olursun ama oynamamayı basarırsan tabii ki oynama.
-Kitap okumanı da öneririm kitap okumayı severim ama bir türlü tembelliği bırakıp okumam ama bazı yazarların kitapları cidden sarıyor özellikle dostoyewski eger oyle kıtapları okuyamacaksan en azından bir manga, comıcs falan oku.
-Meslek hedefin var mı bilmiyorum ama mutlaka olsun ve o meslekle ilgili hayal kur, hırslan.
-31'i bırak.
-Asla Reels, TikTok, Shorts vb. izleme illa tembellik yapmak istiyorsan bir anime izle sonra dizi sonra film izlemeye başla sana kültür de katar. Anlatmak ıstedıgım odak surenı arttırmaya calış.
-Mutlaka dil öğren anime izliyorsan Japonca'ya illaki hayransındır boş vakitlerinde temel şeyleri öğrenebilirsin, İngilizce bilmiyorsan onu öğren yok ben öğrenemem falan diyorsan türkçeni geliştir.
Hayatında başarılar...