Hayattan zevk almıyorum

justemree

Zeptopat
Daha fazla  
Arkadaşlar direkt konuya gireceğim. Doğduğumdan beri hayattan zevk almıyorum saçma sapan şeyler düşünüyorum. Örneğin; bilgisayarı formatla diye günde sürekli düşünüyorum ve bazen yaptım sanıp panik yapıyorum içinde bir sürü veri olduğu için doktora gitme şansım da yok her gün böyle şeyler düşünüyorum aklımdan çıkaramıyorum. Randevu alma şansım da yok rüya falan görmüyorum halüsinasyon da görmüyorum ama bazen kendi irademin dışında eylem yapıyorum. Şizofren olabilir miyim?

Son düzenleyen: Moderatör:
Profesyonel bir destek alman lazım. Ben de psikoloğa gitmekten korkuyordum, bahaneler uyduruyordum. Ama bir noktada gitmek zorundasın. Bak, burada hayatını idame altına almak için bir girişimde bulunmuşsun, devamını da yapabilirsin.

Öncelikle geçmiş olsun hocam, çoğu insan bir dönem bu tarz problemler yaşayabilir. Yukarı arkadaşın da dediği gibi, destek almanı şiddetle tavsiye ederim. Sürekli aynı ortamda yaşayıp günlük hayatında sürekli aynı şeyleri yapıyorsan, yeni aktivitelere ve ortamlara atılmanı öneririm. Bunlar bir nebze de olsa kafanı dağıtmanı sağlayacaktır.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı