Haylou GT1 sol kulaklığın şarjı erken bitiyor

thErenSK0

Hectopat
Makaleler
3
Yer
Kayseri
Daha fazla  
Merhaba. Kulaklığı alalı 4 gün oldu yani 28 Temmuz'da aldım. İlk aldığımda şarjını bitirecek kadar sürem olmamıştı. 30 Temmuz'da tüm gün evde olduğum için şarjı bitene kadar kutusuna hiç koymadım, belki 1-2 defa tuvalete falan giderken koymuşumdur bilmiyorum ama bunun pek bir önemi olduğunu zannetmiyorum. 2 dakikada maksimum %2 şarj olabilir zaten. Neyse o gün şarjı yaklaşık 7 saate yakın gitti, sürekli müzik dinlemediğim içindir diye düşünüyorum. Instagram'da falan dolaştım ve 7 saat sonra ilk pil seviyesi düşük sinyalini aldım fakat sinyal sadece sol kulaktan geldi, sağ tarafta herhangi bir sorun olmadı. Biraz daha bekledim, sol kulaklığın tamamen şarjı bitti ve kapandı fakat sağ hala açıktı. Şarjı gösteren uygulamaya girdim ve baktığımda sağ kulaklığın hala %60 şarjı vardı. Neyse dedim herhalde sol kulaklık ana kulaklık falandır o yüzdendir diye düşündüm. Sonra ertesi gün yani 31 Temmuz yine aynı şey oldu fakat bu sefer sol kulaklık 7 saati bırak 4 saati bile çıkaramadı. Aynı şekilde kullandım, ekstra başka bir şey yapmadım. Şarj uygulamasına girdiğimde sağ kulaklığın yine %60 şarjı vardı ve sonra bugün yine aynı şeyi yaşadım fakat bu sefer 4 saati bırak 1, 5-2 saat belki kullandım belki kullanmadım. Sol kulaklık kapandı fakat bu sefer sağ kulaklığını tam %90 şarjı vardı. Bunun çözümü nedir? Ne yapmalıyım? Benim için çok önemli.

Son düzenleyen: Moderatör:
Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı