İnceleme Haylou Solar LS05 Akıllı Saat

Nabız ölçer ilk an değil de 10-15 saniye bekleyince doğru çalışmakta Enes Özen test etmişti.
Bizzat kendim test ettim nabız ölçer aletiyle, tamamen sallamasyon nabız ölçeri.

Adım sayar testini kendim yaptım 100 adım atıyorum 105-110 sayıyor o kadar sapma bu bütçe için normal bana kalırsa..
Evet bu fiyatına göre kabul edilebilir.

Bu arada hocam sizde menüde gezinmelerde benim bahsettiğim kadar şarj gidiyor mu? Yoksa benimki mi sorunlu?

Genellikle tema güncellersem çok şarjı gidiyor ancak menülerde fazla gezinmediğim için pek tecrübem yok doğrusu. Cihaz yeni olduğu için biraz hızlı tüketiyor olabilir, birkaç defa şarj deşarj döngüsü geçirdikten sonra pil tüketimi yerine oturur.

1- ... ben piksel falan saymadım, gayet net ve akıcı bir ekranı var. Menüler arasında geçişte hiçbir kasma donma sorunu da yaşamadım. Dokunmatik olarak da aynı şekilde gayet iyi tepkisel.
Ben karanlık bir wallpaper koydum ve ışığın fazla olduğu yerlerde pikseller dikkatli bakıldığında gözüküyor ancak o kadar da belirgin değil, rahatsız etmiyor.

Menüler arası geçişler bana yavaş ve takılıyor gibi geliyor. Durdurmak istediğim yerde durmuyor.

Bazen de, saati kıyafetimle kapatıp, bakmak istediğim zaman kıyafetin altından çıkardığımda (anlatamadım ama anlaşılır diye umuyorum) kendi kendine tıklıyor. Ekran koruyucu kullanıyorum, bundan dolayı da olabilir.

2- Saatte Türkçe dil desteği mevcut.
Sanırım @EREN SATAR Türkçe menülü versiyonu almıştı. Normal LS05'de Türkçe yok diye hatırlıyorum.

Bu A101' de satılan modeller vs de Türkçe versiyondu hocam sonradan çıkmış anladığım kadarıyla piyasada hem global hem de Türkçe var şu an da.
Tema güncellemesi şarjı çok götürüyor doğru.
Menü de dolaşırken ne alemde hocam?

@EREN SATAR hocam hayırlı olsun

Türkçe dil nasıl yaptın ve uygulama üzerinden saat güncellemelerine baktığımda güncelleme yok gözüküyor

Peki fit uygulaması mı daha verimli yoksa fun uygulaması mı? Fit'de daha çok tema vardı, şimdi senden görünce Fun'ı indirdim ancak tema sayısı oldukça az geldi.
Fit daha verimli hocam aslında ikisi de değil Hello Haylou adlı uygulama çok kapsamlı ben onu öneririm. İlk kurulum esnasında kendi telefonuma bir türlü Fit`i kuramadım ondan dolayı Fun`u indirdim.
@EREN SATAR hocam hayırlı olsun

Türkçe dil nasıl yaptın ve uygulama üzerinden saat güncellemelerine baktığımda güncelleme yok gözüküyor
Bu linkteki ürünü aldım Türkçe versiyon direkt kutudan çıkar çıkmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…