İnceleme Haylou Solar LS05 Akıllı Saat

Tema yüklerken gibi şarjı götürmüyor doğal olarak. Denemek için bir daha uğraştım 3 dakika falan şarj azalmadı.

İkisi de değil. Hello Haylou uygulamasıyla daha fazla özelleştirme yapabilirsin.
Anlamış değilim gerçekten mesela @FurkannC `de menüde dolaşırken şarj gitmiş sizde gitmiyor, garip neyse böyle kullanalım şimdilik.

Anlamış değilim gerçekten mesela @FurkannC `de menüde dolaşırken şarj gitmiş sizde gitmiyor, garip neyse böyle kullanalım şimdilik.
Çok takılma, ona rağmen uzun gidiyor.

Geçenki yazıştığımız yerde %60 küsürdeyi, bugün %50 falan. Uzun gitmesi yeterli bence, her gün menüde gezinmeyeceksin ya.
Ha ben aktif olarak geziniyorum denebilir bu arada, gelen bildirimleri siliyorum sık sık. Ona rağmen uzun gidiyor.

Öğlen bende sipariş verdim. Elime geçince düşüncelerimi buraya yazarım.

Saat dün elime ulaştı. Az çok inceledim saati. Kadran değiştirme veya kendi resmimizi kadrana ekleme özelliği çok hoşuma gitti. Hello Haylou'yu kullanıyorum. Kadran sayısı yeterli ama daha güzel kadranlar eklenebilir.

Bataryası iyi gidiyor tahminim %100'de beni 10 gün götürür fazlasıyla yeterli ve 2 Saat'de şarj oluyor.

Ekranı çizilmeye açık gibi geliyor. O yüzden koruyucu almak şart gibi. Kordonu fena değil biraz toz topluyor ama yapacak bir şey yok ileride farklı kordon alırım.

Adım sayarı güzel ölçüyor 50 adım attığımda bazen 2-3 eksik bazen fazla sayıyor. Bazen de ilginç olarak kendi kendine sayıyor. Kabul edilebilir fena değil.

Nabız ölçeri başta sallamasyon sayıyor sonra düzeliyor ama doğru mu sayıyor emin değilim.

Uygulaması güzel fakat çok fazla şarj yiyor. Benim telin batarya zaten sıkıntılı. Batarya değiştirmem gerekecek.

Saat'in özellikleri bu bütçeye göre ne eksik ne fazla. Suya dayanıklılığı var ama kenardan falan su alır gibi gözüküyor. Siz yine de temkinli olun.

Ekranı güzel, tepkimeleri iyi fakat sürekli parmak izi kalıyor.

Alınır mı dersek bence alınır bu fiyatta(ben aldığımda 320TL şu an 420TL)rakibi şu anlık yok Mi Band 5 var. Onun ekranı küçük olduğu için tercih etmedim.

Kötü yazım için kusura bakmayın

Knk hello haylou da saat arayüzü kısmını ss atarmisin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…