Şu an sipariş verdiğinizde mi? Ayrıca bende prime yok. O ne kadar değiştirir süreyi acaba?Prime üyesiyim, 19 Şubat Cuma gelecek olarak gösteriyor bende. Sizde ne yazıyorsa %99 o tarihte gelir.
Şu an sipariş verdiğinizde mi? Ayrıca bende prime yok. O ne kadar değiştirir süreyi acaba?Prime üyesiyim, 19 Şubat Cuma gelecek olarak gösteriyor bende. Sizde ne yazıyorsa %99 o tarihte gelir.
Amazon'a girerseniz, sayfanın yanında "Kargo Bedava: X Şubat" yazar. Prime her zaman fazla etkilemiyor. Sizde ne yazıyorsa o gün gelir. Daha erken bile geldiği oldu bana.Şu an sipariş verdiğinizde mi? Ayrıca bende prime yok. O ne kadar değiştirir süreyi acaba?
Amazon'a girerseniz, sayfanın yanında "Kargo Bedava: X Şubat" yazar. Prime her zaman fazla etkilemiyor. Sizde ne yazıyorsa o gün gelir. Daha erken bile geldiği oldu bana.
Linki tekrar atayım: Haylou T15 Gaming IPX5 Bluetooth 5.0 Kablosuz Kulak İçi Kulaklık, Siyah: Amazon.com.tr
Hocam onun bilgisini de veriyordur. 50 TL üstü prime olmasa da ücretsiz diye biliyorum Amazon'da. Siteye girdiğinizde kargo bedava diye yazıyor olmalı. Gizli sekmeden deneyeyim.Peki hocam yine prime olmadan kargo parası filan alıyor mu? Amazon dan hiç alışveriş yapmadım kusura bakmayın sorular için. Galibe belli tarihlerde sipariş verirsek kargo parası almıyorlar.
Hocam onun bilgisini de veriyordur. 50 TL üstü prime olmasa da ücretsiz diye biliyorum Amazon'da. Siteye girdiğinizde kargo bedava diye yazıyor olmalı. Gizli sekmeden deneyeyim.
Size neden 22 Şubat dediğini anlamadım, büyük ihtimalle ben Ankara'da olduğum içindir. 22'sinde gelir. Bir ihtimal daha erken de gelebilir ama 22'si olarak düşünmenizi öneririm.Eki Görüntüle 883492
Kargo bedava diyor 22 Şubata. O gün mü almam gerek benim kargo parası ödememem için?
Acaba oturum açmadım diye falan mı bir dakika hemen bir oturum açayım.Size neden 22 Şubat dediğini anlamadım, büyük ihtimalle ben Ankara'da olduğum içindir. 22'sinde gelir. Bir ihtimal daha erken de gelebilir ama 22'si olarak düşünmenizi öneririm.
Bu arada sanırım hala 30 gün ücretsiz denemesi var Prime'ın yeni üyeler için. Aktive edin, bu siparişinizde de kullanmış olursunuz 19'unda gelir. Tekrarlayan ödemeyi iptal etmeyi unutmayın Prime için.
Hocam onu BF3 almak için aktif etmiştim. Kullandım yani anlayacağınız.Bu arada sanırım hala 30 gün ücretsiz denemesi var Prime'ın yeni üyeler için. Aktive edin, bu siparişinizde de kullanmış olursunuz 19'unda gelir. Tekrarlayan ödemeyi iptal etmeyi unutmayın Prime için.
Ücretsiz deneme için: Amazon.com.tr: Amazon Prime
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.