Hazır Kasada Parça Değişimi Yapılır Mı ?

Gnk1622

Hectopat
Daha fazla  
Arkadaşlar ben bir bilgisayar beğendim masaüstü. Ancak ekran kartı hakkında pek bir bilgim olmasa da (duyduğum kadarı ile) giriş seviyesi rezalet bir kart var. Ben bu bilgisayarı aldığım yerden gidip ekran kartı değişimi yaptırabilir miyim ? Oyun için kullanılacak. Bu yüzden değiştirmek istiyorum ekran kartını. Yardımcı olan herkese saygılar.

Son düzenleyen: Moderatör:
Yapabilrisin. Ben şahsen 2010 model eski masaüstü Casper bilgisayarımın Foxconn G-41 anakrtına, Sapphire Ati Radeon 4850 Vapor-X takmıştım. Gayette olmuştu. :)

Casper ve Asus bilgisayarlar. Yani Recep abi şimdi Asus imkan veriyor anladığım kadarı ile. O halde Asus tercih edebilirim. Toplama tercih etmeme sebebim ise toplama olunca bazen fazla pahalı olabiliyor. Ama toplama fikrini de düşüneceğim.

Toplama tam tersine aynı fiyata daha fazla performans anlamına gelir. Toplama düşünebilirsin. Bütçeni belirterek yeni konu aç.

Uyarı! Bu konu 9 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı