Hazır kasalardaki ekran kartı sorunsalı

FranKK

Kilopat
Daha fazla  
Arkadaşlar hazır kasaların %99'u böle (yalandan kim ölmüş), özellikle Casper marka pcler başta olmak üzere çoğu hazır kasalarda ekran kartına önem verilmez mesela bi kasaya bakıyosun;
8 çekirdekli 4. nesil i7 işlemci - 12gb 1600 mhz ram - ekran kartı ise gt 730

Bu konuyu çok merak ediyorum neden işlemci ram üst sınıf parçalar koyulurken ekran kartı giriş seviyesi ekran kartı koyulur?

Yorum yazan elleriniz dert görmesin, takipteyim :)

Arkadaşlar hazır kasaların %99'u böle (yalandan kim ölmüş), özellikle Casper marka pcler başta olmak üzere çoğu hazır kasalarda ekran kartına önem verilmez mesela bi kasaya bakıyosun;
8 çekirdekli 4. nesil i7 işlemci - 12gb 1600 mhz ram - ekran kartı ise gt 730

Bu konuyu çok merak ediyorum neden işlemci ram üst sınıf parçalar koyulurken ekran kartı giriş seviyesi ekran kartı koyulur?

Yorum yazan elleriniz dert görmesin, takipteyim :)
O kasalar oyun için yapılmadığı için. Günlük kullanım amacı için üretilmişler zaten. O bütçeye daha iyi bir sistem toplanır aslında. Genelde alıcıların gözünü doldurması için i7 işlemci kullanıyorlar.

Gören de annenin karnında pc topluyordun sanır. Foruma sorsak şimdi %80'nin ilk bilgisayarı hazır kasa, hatta Casper'dır. Herkes bilgisayarla ilgili olacak bu işlerden anlayacak diye bir kaide yok. Bu firmalar da bu insanları kandırıp ucuz yoldan kar elde ediyor. Burda insanlar ''saftorik'' değil firmalar adi. @Conficker Belasi

Gören de annenin karnında pc topluyordun sanır. Foruma sorsak şimdi %80'nin ilk bilgisayarı hazır kasa, hatta Casper'dır. Herkes bilgisayarla ilgili olacak bu işlerden anlayacak diye bir kaide yok. Bu firmalar da bu insanları kandırıp ucuz yoldan kar elde ediyor. Burda insanlar ''saftorik'' değil firmalar adi. @Conficker Belasi
İlk PC alan herkes saf oluyor ve satıcının masallarına kanıyor benim kini alan gerçekten saftoriğin teki ona o zamanda marka alma toplayalım demiştim dinlemedi...

Tamamen fazla olan üstündür mantığı var. Göz boyamalık i7 işlemci, bunun yanında kabarık göstermek için markasız 8-16 ramler, nvidia gt serisinden 4 gb gündelik bir kart. Sonra gel ablacım, abicim oyun canavarı bilgisayar diye reklam yapıyorlar. Araştırma sevmeyen halkımızda bu tür göz boyamalarına kanıp, paraya kıyıp alıyorlar ve sonuç hüsran.

Dipçe : İlk bilgisayarım 2004 yılında toplama olarak alındı.

Ben de Technopat ile tanışana kadar ram, işlemci ve ekran kartının belleğine bakarak sistemi değerlendiren biriydim insanları yanıltmak için güzel yöntem fakat sonsuza kadar böyle gidemez Technopat'lar savaşta. :)

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı