Başlıkta da belirttiğim gibi 98'de aldığım pcden sonunda kurtuluyorum. Aslında parçalarını değiştirmeyi düşünüyordum ama bu kasa o kadar eski ki kaldırabileceğini düşünmüyorum.---->Bir karşılaştırma yaptım ve aşağıdaki 3 bilgisayar arasında bir seçim yapmak istedim;
Özelliklerine bakmak isterseniz linkleri en altta bulunuyor.
Başlıkta da belirttiğim gibi 98'de aldığım pcden sonunda kurtuluyorum. Aslında parçalarını değiştirmeyi düşünüyordum ama bu kasa o kadar eski ki kaldırabileceğini düşünmüyorum.---->Bir karşılaştırma yaptım ve aşağıdaki 3 bilgisayar arasında bir seçim yapmak istedim;
Kesinlikle toplama bir bilgisayar öneririm çünkü o bilgisayarlarda ekran kartı bile tam belli değil. Size bir toplama bilgisayar yapalım beğenirseniz gidip vatan bilgisayardan alabilirsiniz.
Not: İ7 işlemci olması size fazla bir şey kazandırmaz oyunlarda. İ5 her zaman yeterli olacaktır.
Hazır bilgisayardan kesinlikle vazgeç kendin topla. Verdiğin paraya daha performanslı bir bilgisayarın olur. Zaten Vatan bedavaya montaj yapıyor beklersen ya da Technopat'ın videolarına bakarak montaj yapabilirsin. Ben hiç yapmadığım halde videolar sayesinde ilk bilgisayarımı toplamıştım. Gamer pc olacaksa Ekran kartını güzel bir şey al ve ssd alma bence gereksiz.