Hazır Masaüstü PC Tavsiyesi

3 Bilgisayar arasından hangisini tercih edersiniz?

• ASUS M51AD-TR010S

• ASUS M32AD-TR0S

• ASUS M51AD-TR014S

Sonuçları sadece ankete oy verdiğinizde görebilirsiniz.
2000 ile 2500 arasında demiştin buyur bu sistem seni çok rahatlıkla götürebilir.
2500 tl.JPG

@Buğra tulpar'in sistemini alabilirsiniz. Fakat bence ekran kartı Gigabyte G1 olmalı. O da burada: GIGABYTE GTX 970 G1 Gaming, 4GB, GDDR5, 256 bit 13, Fiyat: 1.242 TL
Fakat Nova Bilgisayar olmaz ise ASUS' un STRIX serisine bakın derim. Bildiğim kadarıyla MSI da Coil Whine sorunu var.
Bu konuda bir bilginiz oldugunu dusunmuyorum cunku coil whine sorunu msi da cok diye bir sey yok hepsinde var en cok msidada yok tamamen sans isi msi cok satiyor.bence msi al twin frozr ve gaming app i oldukca iyi.zotac disindaki tum modelleri alabilirsiniz bence zotac cok isiniyor kimse memnun degil

Genelde MSI ın 970'lerinde Coil Whine var diye söyledim. Hatta kanıt olarak: msi 970 coil whine - YouTube Bu linkte gördüğünüz üzere birsürü video var ve hepsi MSI'ın Coil Whine problemi. Üstelik STRIX ve diğer modellerde bu kadar fazla şikayet olduğunu sanmıyorum. Burada MSI' a kötü bir yorum yapmıyorum fakat daha iyi markalar varken (970 için söylüyorum) MSI' ı almazdım ben.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı