Hazır masaüstü sistem mi dizüstü sistem mi almalı?

Masüstü mü dizüstü mü?

• Masaüstü

Oy: 33 73,3%
  • Dizüstü

Oy: 12 26,7%

• Oy verenlerin toplamı
    45
Yer
Bornova, İzmir, Turkey
Merhaba arkadaşlar ben yeni PC almaya karar verdim ama hangisini alacağımı bilmiyorum. Eğer masaüstü alırsam klavyeyi falanda değiştirmem gerekiçek ve phoenix,asus,MSI moddelerinden birini almayı düşünüyorum. Eğer dizüstü alırsamda MSI,Alienware,Monster almayı düşünüyorum bide sizce hanigisi daha iyi dizüstü mü masaüstü mü?

Son düzenleyen: Moderatör:
Bu sana bağlı. Yanında taşıman gerekiyor ise laptop alman gerekir. Ama taşıman gerekmiyor ise masaüstü olabilir. Ne için kullanacaksın ?

Hazır masaüstü alacaksan sadece Phoenix'ten almanı tavisye ederim Msi dahi özel olarak yaptığı pclerinde işlemciye önem veriyor.

Bu Asus'un konsolları vardı 3000 TL Gaming Pc felan onun ekran kartı bile Gtx 750 Ti ( 600 Tl)

Bu sana bağlı. Yanında taşıman gerekiyor ise laptop alman gerekir. Ama taşıman gerekmiyor ise masaüstü olabilir. Ne için kullanacaksın ?
Şimdi ben her yaz eskişehire gidiyorum ora PC olmadığı için sürekli nete gitmem gerekiyor kasalı alırsam bu böyle devam eder ama laptop alırsam iş başka dayım oraya internet de bağlaymışdır laptopu götürüp rahat oynayabilirim ama çabuk bozulur diye endişeliyim hadi kasalı bozulsa neyse ama laptopun içini açmaya korkarım daha çok bozulur diye. İşte bu yüzden laptop da kararsızım

Normal kullanır isen bozulmaz. Zaten bozulur ise garantisi var cihazın. Servis sorununu çözer. Kullanıcı hatası olur ise yapacak bir şey yok. Yanında taşıman gerekiyor ise laptop alman gerekir.

Normal kullanır isen bozulmaz. Zaten bozulur ise garantisi var cihazın. Servis sorununu çözer. Kullanıcı hatası olur ise yapacak bir şey yok. Yanında taşıman gerekiyor ise laptop alman gerekir.
Normalden kastın nedir ? Eğer darbe konusu falansa zate pc ye gözümden iyi bakarım ha yazılım konusuna gelirsek o konuda biraz şüpheliyim laptopa ikinci monütör bağlayıp hem video izlemek hemde oyun oynamak gibi amaçlarım var(kasalıda da aynısı). Kısacası format gibi işlemlerle çözülebilen sorunlara can feda asıl sorun arka kapağı açıp ordan düzeltmek hani tozlanma falan olursa halledemem yada fan bozulursa ki zaten ek fan alma ihtimalim yüksek

Şöyle bir kıyaslama yap. Eğer bilgisayarı çok taşıman gerekiyorsa laptop işine gelecektir. Ama taşıman gerekmiyorsa bütün yaz sabitleyeceksen bir yerde masaüstü al. Birde laptop maliyetine çok daha iyi özellikleri olan bir masaüstü alınabilinir.

Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Geri
Yukarı