Merhaba bu hafta hazır sistem almayı düşünüyorum. "bilmende fayda var" diyeceğiniz herhangi bir şey var mı? Bu arada ilk defa bilgisayar alıyorum.
İncelemek isterseniz link atabilirimAlacağınız yere görede değişebilir kafanızda olan sistemler varsa öneride bulunalım benim önerim geleceğe yönelik bir sistem yapman yükseltebileceğin ben mesela bu hafta topladım Intel alacaktım Intel'in yeni sokete geçeceğini öğrendiğim için AMD aldım.
Öyle yaptım dediğin doğru gerçektenTrendyoldan sakın alma fahiş fiyata satıyorlar incehesap gibi yerlerden alabilirsin.
İncelemek isterseniz link atabilirim.
Yotubeda incelemesi olan bir sistemi alacağım ama saolunPiyasada satmayan parçaları indirime sokmuş gibi gösterip satıyorlar. Mesela R5 5600X, R5 5600 daha f/p olup çok sattığı için kimse aradaki 1000-1500 TL fiyat farkını vermediğinden daha az satıyor. Bu aralar sistemlerde çok karşılaşmaya başladık bu işlemciyle. Kaliteli bir PSU(genelde hazır sistemlerde kalitesiz PSU kullanırlar dikkat etmekte fayda var.) Kaliteli anakart olması MSI, Asus, Gigabyte vs vs.
Link atın inceleyelim.Yotubeda incelemesi olan bir sistemi alacağım ama saolun
Sistem toplamayı uzmanına bırak. Konu aç ve uzman insanlara izin ver.Merhaba bu hafta hazır sistem almayı düşünüyorum. "Bilmende fayda var" diyeceğiniz herhangi bir şey var mı? Bu arada ilk defa bilgisayar alıyorum.
Tabii olur bir de bütçenizi paylaşırsanız yükseltme vs.
Sistem toplamayı uzmanına bırak. Konu aç ve uzman insanlara izin ver.
Geldiği zaman FreeDOS geliyorlar çoğunlukla. O yüzden Windows kurulum Flash'ı yapın.
Ekran kartı demonte yolluyorlar, ekran kartı nasıl takılır öğrenin. (kolay zaten)
Link atın inceleyelim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.