Hazır sistem alırken nelere dikkat edilmeli?

Toplama olabilir mi? Ve şu anda stok sıkıntısı olduğu için fiyatlar biraz kazık. Sistemi alıp, ekran kartını sonradan alabilir misiniz? Çünkü gerçekten şu anda fiyatlar pahalı.
Zaten şuan almayacağım 3 ay gibi bir zaman sonra. Ekran kartı ise olabilir.

Dosya Ekleri

• Adsız.png
    Adsız.png
    22,7 KB · Görüntüleme: 68
Bu nasıl olur? Bakar mısınız?

Evet.

Hocam diyerki bileşenler belli olmadığı iöin yardımcı olamıyorum. Genellikle hazır sistemlerinin hepsine dandik PSU'lar koyuyorlar ve patlama ihtimali çok yüksek. Ayrıca SSD de büyük ihtimal kronik sorunludur. Onun dışında sistem 5500TL falansa alınılabilir güzel.
Benim önerim illaki hazır sistemse budur;
Şu şekilde özelleştirilmiş.
SSD olarak ucuz ve kaliteli olan Patriot Burst SSD alınılabilir. Bu sizin attığınız sistemle hemen hemen aynı. Malzemeleri daha kaliteli.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210217-174053_Chrome.jpg
    Screenshot_20210217-174053_Chrome.jpg
    50,5 KB · Görüntüleme: 58
Bu nasıl olur. Bakarmısınız?

evet
Hepsiburada, Trendyol, N11 gibi yerlerden bilgisayar alınmaz.

Güzel bir bilgisayar;

İşlemci 3100
Ekran kartı 1660 süper
RAM 2*8 GB Apacer
SSD Apacer Panther 240 GB

Bu şekilde yaptığın zaman tam 6000 TL oluyor ve çok güzel bir sistem oluyor.

Son düzenleme:
Hocam diyerki bileşenler belli olmadığı iöin yardımcı olamıyorum. Genellikle hazır sistemlerinin hepsine dandik PSU'lar koyuyorlar ve patlama ihtimali çok yüksek. Ayrıca SSD de büyük ihtimal kronik sorunludur. Onun dışında sistem 5500TL falansa alınılabilir güzel.
Fiyatı 6K tam.
Hepsiburada, Trendyol, N11 gibi yerlerden bilgisayar alınmaz.
Size göre sanrım sadece toplama alınmalı. Montaj yapımı olan her şeyi tam 6k ya toplarmısınız?

Fiyatı 6K tam.

Size göre sanrım sadece toplama alınmalı. Montaj yapımı olan her şeyi tam 6k ya toplarmısınız?
Attım, o sistem toplanmış bir şekilde gönderiliyor. Eğer şimdi almıyacaksan alacağın zaman konu aç. Çünkü ileride daha iyisi çıkabilir.

Fiyatı 6K tam.

Size göre sanrım sadece toplama alınmalı. Montaj yapımı olan her şeyi tam 6K ya toplar mısınız?

Hocam, 6K ya RX 5600 xtli hazır sistem var. O çok pahalı.
Bunu alın özelleştirilmil hali ile.

Dosya Ekleri

• Screenshot_20210217-175612_Chrome.jpg
    Screenshot_20210217-175612_Chrome.jpg
    50,5 KB · Görüntüleme: 48
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı