Hazır sistem fiyatları neden arttı?

Adam insan gibi konu açmış ve üzerine konuşmak istiyor, bu neyin artisliği insan gelip iki konu açıp üzerine tartışmak istiyor gelipte saçma sapan konuşma diye adamı rencide ediyorsun, yakışmaz.

Adam haklı fiyatlar sürekli artmaya başladı, bir süredir Samsung 870 QVO ürününü takip ediyorum alacağım fırsat kolluyorum 12bin de gezen disk şu an 18.500TL de, birkaç takip ettiğim diğer ürünlerde de böyle tuhaf fiyat artışları var ve sebebini araştırıken bu konuya denk geldim. Enflasyon ve artan döviz kurlarında böylesine astronomik artışlar yok ve gerçekten hala sebebini arıyor ve merak ediyorum, bu ciddi ciddi birkaç açgözlünün başlattığı bir artış furyasımı bilmiyorum. Yine araba gibi bekledikçe iyice uzaklaşıyor. Şu an bırak 12 bin 14 bine bulsam alacağım ya da almayıp bekleyeceğim, PS4 Pro'ya takmak için istiyorum ama 18.500'de verilmez bir SSD diske arkadaş.

Hocam aynen öyle inanılmaz bir artış furyası başladı ama anlatamazsın profillerine baktım çoluk çocuk, akıllarınca yüz yüze edemeyecekleri lafları böyle buralarda ediyorlar.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı