Hazır sistem satın vs toplama sistem

Bütçe
7000

erendonm3z

Hectopat
Katılım
6 Eylül 2019
Mesajlar
26
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Merhabalar arkadaşlar.
Sizlere birkaç soru sormak istiyorum. Kısacası şöyle anlatayım; yaklaşık 4 ay önce B550M S2H anakart ve MSI MAG Forge 100M kasa satın aldım kendim toplarım düşüncesiyle. Para biriktirip zamanla parçaları toplaya toplaya gidecektim. Para biriktirdim aslında ama şöyle bir sıkıntı var. Parçaları kendim topladığım zaman internet sitelerindeki hazır sistemlerden daha pahalıya geliyor. Umarım ne demek istediğimi anlamışsınızdır. Şimdi ben bütün parçaları kendim mi toplamalıyım yoksa hazır bir sistem mi toplamalıyım ama hazır sistem toplarsam önceden aldığım kasa ve anakart elimde kalacak. Ne yapmam gerekiyor? Sizin fikirlerinizi öğrenmek istedim. Siz olsanız ne yapardınız, hazır mı alırdınız yoksa başladığınız işi mi bitirirdiniz? Teşekkürler.

Bu arada arkadaşlar hazır sistem almalısın diyorsanız hangi sistemi almalıyım sizce? Onu da belirtirseniz çok mutlu olurum. AMD sistem tercihimdir.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
İndirim bekleyerek kendi sisteminizi toplamam tavsiyemdir. Şuan hazır sistemlerin daha ucuz olmasının sebebi ekran kartındaki stok problemidir. Aceleci davranmayın satın alacağınız parçaları iyi takip edin. İndirim gecelerini kaçırmayın. Sabırsızım diyorsanız elinizdeki kasa ve anakartı satıp hazır sistem almanız daha doğru olur şuan sistem toplamak için pekte doğru bir zaman değil.
 
Sitelerde hazir sistem olarak satilan cogu kasa iade edilen, sikintili parcalarla toplaniyor. Sirketler bir sekilde bunlari eritmenin pesindeler :)
 

Geri
Yukarı