Hazır sistem tavsiyesi

Bütçe
7500

SensationWhite

Hectopat
Katılım
3 Ekim 2018
Mesajlar
944
Çözümler
9
Belirttiğim bütçede sadece kasa olarak bir hazır sistem önerisine ihtiyacım var. Hazır sistem belirtilip üzerinde şunu değiştirelim diyerek de tavsiye yapabilirsiniz. Yardımcı olan herkese teşekkürler.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Game Garaj sitesinden Pollux 3t-10 veya Aquarius 5t-10 modellerini özelleştirerek almanı öneririm. Ayrıca alacağın sistemden SSD'yi çıkarıp başka siteden daha kaliteli bir SSD alman iyi olur.
Yüksek ihtimalle çoğu arkadaş bekleyip yeni çıkacak ekran kartlarını almanı önerecek. Eğer acelen yoksa karar senin.
 
Selamlar arkadaşlar. Geçenlerde sizden yardım istemiştim yardımcı olup çok güzel ilgilenen kişiler çıktı onlara tekrardan teşekkür ediyorum fakat evdeki hesap çarşıya uymadı ve bütçe düşürmek durumunda kaldım.


Oyun + yayın amaçlı sistem ihtiyacım var. Monitör ihtiyacım yok. [imkanı varsa] RDR2, BF1, Cyberpunk gibi oyunları medium&high da akıcı şekilde yayın yapabileceğim bir sistem önerirseniz çok sevinirim. Lütfen 5300tl'yi aşacak önerilerde bulunmayın sınır 5300tl maalesef. Sadece Mediamarkt , Vatan , Teknosa gibi şubeleri olan mağazalardan alışveriş yapabilirim. Ankara'da bildiğiniz güvenilir ve zincir olmayan mağazalar varsa oralardan da toplayabilirim. Şimdiden teşekkürler bu hafta ya da önümüzdeki hafta sistemi alacağım.
 

Yeni konular

Geri
Yukarı