Hazır sistemdeki ekran kartını satmak

Ramazan227

Kilopat
Katılım
29 Kasım 2014
Mesajlar
38
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar konuyu yanlış yere mi açtım bilmiyorum. Ancak bir sorum var.
Ben ekran kartımı satmak istiyorum, fakat hazır sistem aldığım için faturasını veremiyorum. Sorum şu: Ben faturayı fotokopi olarak çekip üzerindeki adres ve T.C.'yi karalayıp cihazın yanında göndersem sıkıntı olur mu? Garantisi geçerli olur değil mi?
 
Ürünün faturasının pek bir değeri yok. Ekran kartının üzerindeki seri numarasından garanti başlangıç ve bitiş tarihini takip ediyorlar, faturadan değil. Ekran kartının kutusunda garanti belgesi olması lazım, yoksa bile markanın teknik servisi neresiymiş öğrenin. Bir sorunda da aldığı yere değil direkt teknik servisine göndermesi yeterli. Bunu alıcıya söyleyebilirsin.
 
Bence aldığın yere sor farklı politikalar izliyorlar. Vatan (Tahminim) seri nodan yaparken qp bilgisayar (Sordum) fatura istiyor.

O mesajımda da açıkladığım buydu. QP bilgisayara kimsenin ihtiyacı yok. Örnek veriyorum sen MSI kullanıyorsun direkt MSI Türkiye servisine göndermen yeterli QP yalnızca aracı işlevi görüyor, mecburi değil.
 
O mesajımda da açıkladığım buydu. QP bilgisayara kimsenin ihtiyacı yok. Örnek veriyorum sen MSI kullanıyorsun direkt MSI Türkiye servisine göndermen yeterli QP yalnızca aracı işlevi görüyor, mecburi değil.
O zaman para iadesi ya da değişim için şart koşuyor olabilirler. Şart diyen onlar ben değilim :)
 
@The Theseus bunun "üründe gerçekten arıza var mı?" diye ilk kendileri deneyip, müşteri yetkili servis sürecini çok beklemesin diye yapıyor olabilirler. Senin garanti durumunu veya iade, değişim hakkını engelleyen bir olay değil direkt servise göndermek. Hazır sistem almışsın veya tek tek tüm parçaları satın almışsın aynı şey. Sen ürünlerin parasını ödedin sonuçta. Ondan sonra istersen ekran kartını sat, işlemciyi servise gönder. Üzerindeki marka önemlidir, aldığın yer ikinci planda kalır.
 
GameGaraj'dan aldım. Kart'ın markası: INNO 3D.
En iyisi onlara da bir mail atayım dediğiniz gibi. Sonucu buraya yazarım. Cevap yazan herkese teşekkür ederim.
 

Geri
Yukarı