Hazır sisteme RTX 4060 ekran kartı önerisi

Yani toplam sistem 42.500 tutuyor. Peki Ryzen işlemci darboğaz yaparmi. Sistemin amacı oyun olsa da genel görevlerdede kullanılacak.

Grafik kartı yoğun görevlerde bile %20 darboğaz diyor site.

Son düzenleme:
Bu sistem + monitör uygun mu?

Dosya Ekleri

• IMG_20240618_172256.jpg
    IMG_20240618_172256.jpg
    45,3 KB · Görüntüleme: 23
Yanına monitörde almam gerektiğini için sanırım 40k olanı seçeceğim.

Şaka gibi bir insansın isminde Games ibaresi de var teknoloji çağındayız internet diye bir şey var insan hiç mi araştırma yapmaz bu nasıl rezilliktir para çok yanlış insanlarda RTX 4060'lı sisteme 40 bin vermek ne demek aklından şüphe ediyorum gerçekten.

Şaka gibi bir insansın isminde Games ibaresi de var teknoloji çağındayız internet diye bir şey var insan hiç mi araştırma yapmaz bu nasıl rezilliktir para çok yanlış insanlarda RTX 4060'lı sisteme 40 bin vermek ne demek aklından şüphe ediyorum gerçekten.

Zaten sistem toplamayı bilmediğim için sordumya arkadaşım. O yüzden foruma başvurdum. Parayı dediğin gibi yanlış harcamamak için.

Hocam arkadaş öğrenmek için konu açmış zaten, biraz ağır oldu sanki :)

Hocam arkadaş öğrenmek için konu açmış zaten, biraz ağır oldu sanki :)

Hocam bilmeyebilir onda sorun yok fakat oyunlarla ilgisi olan birisinin internete RTX 4060 sistem fiyatları yazıpta piyasaya bakmasının zor bir şey olmadığını düşünüyorum siz bir şey alacağınız zaman direkt foruma mı yazıyorsunuz internete yazdığınızda ortalama fiyatları yazıyor.

Hocam bilmeyebilir onda sorun yok fakat oyunlarla ilgisi olan birisinin internete RTX 4060 sistem fiyatları yazıpta piyasaya bakmasının zor bir şey olmadığını düşünüyorum siz bir şey alacağınız zaman direkt foruma mı yazıyorsunuz internete yazdığınızda ortalama fiyatları yazıyor.

Arkadaşım internette 20k ya da 60k ya da RTX 4060 sistem olduğunu gördüm. Ama oyunlarla ilgim var, sistemlerle değil. Ondan buraya sordum. Hem forumu sen bildiğin konuları sormak için kullanabilirsin ama ben bilmediğim konular için kullanıyorum.

Arkadaşım internette 20k ya da 60k ya da RTX 4060 sistem olduğunu gördüm. Ama oyunlarla ilgim var, sistemlerle değil. Ondan buraya sordum. Hem forumu sen bildiğin konuları sormak için kullanabilirsin ama ben bilmediğim konular için kullanıyorum.
Hocam son paylaştığınız sistemin ssd'si pek iyi değil.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı