Çok çekirdekli çağda, DDR5’in benzeri görülmemiş işlem hızı, üst düzey CPU’nuzun verileri kolaylıkla hızlı bir şekilde almasını sağlar. İster oyun oynayın, ister içerik oluşturun, 100 sekme açın veya…
Çok çekirdekli çağda, DDR5’in benzeri görülmemiş işlem hızı, üst düzey CPU’nuzun verileri kolaylıkla hızlı bir şekilde almasını sağlar. İster oyun oynayın, ister içerik oluşturun, 100 sekme açın veya…
Hocam bende hiçbir şey bilmiyordum, ayrı ayrı 20k ya 4060'lı sistem aldım. Video izleyerek 5-6 saatte birleştirebildim, ayrı ayrı almak ekonomik açıdan çok iyi oluyor.
Hocam bende hiçbir şey bilmiyordum, ayrı ayrı 20k ya 4060'lı sistem aldım. Video izleyerek 5-6 saatte birleştirebildim, ayrı ayrı almak ekonomik açıdan çok iyi oluyor.
@Games_mehmet@EymK
Hocam aslında zor bir şey değil fakat bilgisayar ile ilgili hiç bir bilginiz yoksa hiç bulaşmayın derim. İnsanı delirtiyor ilk başlarda. Heves felan hiç bir şey bırakmıyor.
@Games_mehmet Sizin tam bütçeniz neydi hocam kasa için?
@Games_mehmet@EymK
Hocam aslında zor bir şey değil fakat bilgisayar ile ilgili hiçbir bilginiz yoksa hiç bulaşmayın derim. İnsanı delirtiyor ilk başlarda. Heves falan hiçbir şey bırakmıyor.
@Games_mehmet sizin tam bütçeniz neydi hocam kasa için?