Ben de ise tam aksine istediklerim dikkate alınmış şekilde geldi.O sipariş notu hiçbir ise yaramiyor Gaming gentrden sistem aldim o kadar sipariş notu yazdim hiç dikkate alinmamis bilen.
Ben de ise tam aksine istediklerim dikkate alınmış şekilde geldi.O sipariş notu hiçbir ise yaramiyor Gaming gentrden sistem aldim o kadar sipariş notu yazdim hiç dikkate alinmamis bilen.
Ben de ise tam aksine istediklerim dikkate alınmış şekilde geldi.
Doğrudur. Ben de windows ve bios güncelleme talep etmiştim sorun yoktu. Sadece windowsta disk birleştirme ve image restore yaptım ufak sorunlar için. Bir de oem key alıp windows etkinleştirdim. Her personel aynı değil, biraz da şans sanırım.Kendim o kadar mailden ve sipariş notunda yazdım ki stok fan ile gelmesin kendi sogutucumu takacağım yazdim dinlemediler.
Gaming.gen.tr'den hazır sistem satın aldım. Umarım sizinki gibi olur.Siteden siteye degisiyor. Gaming.gen.tr kuruyor, digerlerini bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.