Hazreti Yasuo'nun para Event olayı doğru mu?

kayzz

Decapat
Daha fazla  
Hazreti Yasuo Papara üzerinden Event düzenliyor. Minimum 31 TL atıp açıklamaya Papara no bıraktığınız zaman geri dönüp 1K 3K arası para yolluyor. Gerçekçi gelmiyor ama belki alan vardır aramızda.

Son düzenleyen: Moderatör:
Hazreti Yasuo Papara üzerinden Event düzenliyor. Minimum 31 TL atıp açıklamaya Papara no bıraktığınız zaman geri dönüp 1K 3K arası para yolluyor. Gerçekçi gelmiyor ama belki alan vardır aramızda.

Evet bir ara da sözde kazananlardan gelen teşekkür mesajlarını paylaşıp story atıp inanmayanlara da laf saydırıyordu, bu iş netlik kazanmadı mı acaba?

Parasını alamayan çok kişi var. Özellikle yaşı küçük olanlar çoğunlukla yatırmış diye biliyorum.

Gerçek kardeşim, sen benim ibana da 100TL at ben sana geri 5000TL atacağım 👍

150 TL attım toplamda 3 defa herhangi bir geri dönüş olmadı :D

Dosya Ekleri

• IMG_4479.png
    IMG_4479.png
    309,3 KB · Görüntüleme: 316

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı