Hd 4650 O.C yapmalı mıyım?

O karta o.c yaptığına deymeyecektir arkadaşım yok yere tüm gücü ekran kartına çekip sistemin diğer parçalarını zorlama.
İmzamda'ki sistem Gx650'ye zorluk çıkaracak seviyede mi ?

Şu andaki değerler bu şekilde ;
Adsız.png

İmzana dikkat etmemiştim, PSUn iyi fakat ne kadar o.c o kadar ısı demek, o kadar ısı fanlara o kadar iş düşmesi demek yani ekran kartına normalinden daha fazla güç vereceğin için diğer parçaların buna alışmaları biraz zaman alacaktır. Bu süre zarfında da HDD kafa atmaları, işlemci ısı artışı, işlemci hızı düşüşü ve dolayısıyla ekstradan bi kasmaya sebep olabilir.

İmzana dikkat etmemiştim, PSUn iyi fakat ne kadar o.c o kadar ısı demek, o kadar ısı fanlara o kadar iş düşmesi demek yani ekran kartına normalinden daha fazla güç vereceğin için diğer parçaların buna alışmaları biraz zaman alacaktır. Bu süre zarfında da HDD kafa atmaları, işlemci ısı artışı, işlemci hızı düşüşü ve dolayısıyla ekstradan bi kasmaya sebep olabilir.
Test'i bitirdi ve bana bunları önerdi ;
Adsız.png
Kalsın mı bu şekilde ?

Kartın ana değerlerinden çok yüksek değerler, illa ki ben yapıcam diyorsan az az değer verip başlamalısın kardeşim ama tekrar söylüyorum alacağın 2-4 fazla fps için kartı yormana deymeyecek ve mesuliyet tamamen kendine kalıyor ona göre.

Kartın ana değerlerinden çok yüksek değerler, illa ki ben yapıcam diyorsan az az değer verip başlamalısın kardeşim ama tekrar söylüyorum alacağın 2-4 fazla fps için kartı yormana deymeyecek ve mesuliyet tamamen kendine kalıyor ona göre.
Yansın gitsin, kendini yaksında sorun değil. Buda diğer bileşenlerin sıcaklıkları zorlanıyor mu?
Adsız.png

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı