HD 4800 Gta V'i kaldırır mı?

Ramleriniz kaç mHz onu belirtin ona göre bir fiyat söyleyebilirim. Ve bütçenizi söyleyin ram ve ekran kartı için ona göre tavsiye yapabiliriz.
Bu oranlar çıktı :/

Ramleriniz kaç mHz onu belirtin ona göre bir fiyat söyleyebilirim. Ve bütçenizi söyleyin ram ve ekran kartı için ona göre tavsiye yapabiliriz.
Mhz bu oranda çıktı: 669.6.

CPU-Z (1).png

CPU-Z (2).png

Son düzenleyen: Moderatör:
1) BIOS menüsünden bakabilirsiniz. Everest, CpuZ gibi programlarıda kullanabilirsiniz.

Ayrıca ram'inizin DDR kaç olduğunuda öğrenmeniz gerekir.

Ps3 ten gördüğümüz üzere gta 5 in optimizasyonu çok iyi medium ayarlarda 720p de kaldırabileceğini düşünüyorum.

Dostum, DDR3 667 mHz ram bulman zor olabilir. Anakartı'nın desteklediği en yüksek frekans'ı öğrenip bildirirsen başka ram tavsiye edeyim. DDR3 olarak 667 mHz bulamadım. Sanırım yok ya da artık satılmıyor. DDR2 olarak var 667 mHz.

Dostum, DDR3 667 mHz ram bulman zor olabilir. Anakartı'nın desteklediği en yüksek frekans'ı öğrenip bildirirsen başka ram tavsiye edeyim. DDR3 olarak 667 mHz bulamadım. Sanırım yok ya da artık satılmıyor. DDR2 olarak var 667 mHz.

Burada NB Frequency 2008.8 MHz yazıyor. Sanırım doğru olanı bu:

ddr3-cpuz-png.42802

Az önce AIDA64 programını yükledim burada da görüldüğü üzere DDR3-1333(667 MHz) yazıyor :/

AIDA bellek hzı.png

Ayrıca burada gerçek saat 670 Mhz(DDR)
Etkin saat: 1339 MHz yazıyor ben programdan tam anlamadığım için pek anlamadım.

AIDA anakart.png

Son düzenleyen: Moderatör:
Kardeş ram hızın 667 değil, onun ik katı yani 1333 mhz hıza sahip. 2 katını baz alacaksın. Dezavantajı ise dual kit değil. Bence yeni bir bilgisayar toplamalısın.

Uyarı! Bu konu 8 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı