HD 4850 Ekran Kartı Intel Sistemlerde Çalışmıyor

Daha fazla  
Sistem Özellikleri
AMD Ryzen 5 3600 6-Core Processor 3.60 GHz | XPG Spectrix D41 RGB 16 GB 3200 MHz DDR4 Ram | Gigabyte GTX 1050 TI 4GB
Sapphire ATI Radeon HD 4850 Vapor-X ekran kartım Intel sistemlerde görüntü vermiyor. Sadece AMD sistemlerde görüntü veriyor. Ne yapabilirim?

Öyle bir şey yok. Takmaya çalıştığınız Intel sistem nedir?

Intel Pentium Dual Core E5700
4 GB RAM
320 GB HDD
Foxconn 2A8C anakart
Ve kuzenimin i3-9100F sistemindede çalışmadı

Foxconn anakart için konuşuyorum; Kartı taktıktan sonra kablo bağlantısını yapmayın, BIOS sıfırlaması için pili çıkarın veya BIOS'a girip varsayılan görüntü aygıtnı PCI olarak değiştirin. Sonrasında kabloyu da takarak görüntü geliyor mu gelmiyor mu ona bakın. Gerekli güç bağlantılarını yaptınız mı Intel sistemlerde?

Foxconn anakart için konuşuyorum; Kartı taktıktan sonra kablo bağlantısını yapmayın, BIOS sıfırlaması için pili çıkarın veya BIOS'a girip varsayılan görüntü aygıtnı PCI olarak değiştirin. Sonrasında kabloyu da takarak görüntü geliyor mu gelmiyor mu ona bakın. Gerekli güç bağlantılarını yaptınız mı Intel sistemlerde?
Evet.
birde vga kablosunu mu bağlamayayım ekran kartının güç kablosunumu anlayamadım .

Evet.

Bir de VGA kablosunu mu bağlamayayım ekran kartının güç kablosunumu anlayamadım.

Güç kablolarını takın, VGA kablosunu BIOS sıfırladıktan veya dediğim ayarı değiştirdikten sonra takın.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı