HD 4850 sistem anlık siyah ekran veriyor

ali545452

Hectopat
Merhaba arkadaşlar. Son iki üç aydır bilgisayarda yarım saat bir saat oyun oynadıktan sonra anlık siyah ekran olmaya başlıyor. İlk başta sadece CS:GO'da flash atıldığında oluyordu ama sonradan her oyunda yapmaya başladı. Mesela CS:GO'ya giriyorum, yarım saat oynuyorum, siyah ekran olmaya başlıyor, sonra başka bir oyuna girince onda devam ediyor, yani sıkıntı oyun kaynaklı değil.

Ekran kartım: HD 4850.

Son düzenleyen: Moderatör:
Kart sıcaklığı 70 derecenin üstüne çıkmıyor. Fakat elimde termal macun yok.
Eğer eliniz yatkın ise kaliteli bir termal macun alıp, ekran kartınızı detaylıca temizleyip termal macun yenilemesi yapınız.

Örnek termal macun tavsiyesi: https://www.hepsiburada.com/arctic-mx-4-2019-termal-macun-4-gr-p-HBV00000PKRXG

Düzenleme: @ali545452 Sizin için sıcaklıklar aşırı yüksek değilse termal macunu değiştirmek zorunda değilsiniz. Zorla termal macun yenilemesi yaptırtmak gibi olmasın yani. Ekran kartı bayağı eski fakat en son görüntü sürücüsü yüklü mü?

Son düzenleme:
Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı