HD 5450 OC yapmak zarar verir mi?

Hocam FurMark testine yarım saat dayanabiliyorsa sorun çıkarmadan overclock başarılıdır tabii sıcaklık değerlerinin de normal olması gerek. Zaten HD 5450'nin ikinci eli 150 TL civarında çıkabildiğiniz yere kadar çıkın Power limiti arttırmadığınız sürece bir sorun olmaz.

Hocam 32 dakika test yaptım FurMark'ta herhangi bir sıkıntı olmadı.
Bende de vardı OC yaptıktan 1 yıl sonra bozuldu serin olmasına rağmen.

1 Seneye kalmaz yeni ekran kartı alacağım zaten piyasanın ucuzlamasını bekliyorum sisteme iyi bir ekran kartı almaya karar verdiğimden dolayı biraz sürecek fakat 1 yıl götürse idare eder beni ve size bir sorum var Core clockla oynadınızmı oynadıysanız kaç MHz oynadınız.

En azından gücünün hakkını veriyordu. Elimdeki model %60 yükte 85 derece oluyor. Hiç oyun oynayamıyorum. 5450 varken daha mutluydum.

Hocam 95 derece islemci ve 90 derece ekran karti ile oyun oynuyorum bir sorun yok bende. Sicakliklara takilmayin. Takilmaya devam ediyor iseniz undervolt yapmayi deneyin.

En azından gücünün hakkını veriyordu. Elimdeki model %60 yükte 85 derece oluyor. Hiç oyun oynayamıyorum. 5450 varken daha mutluydum.

RX580'in bazı modellerinde ısınma sorununu duymuştum bence 2.elden satıp RX 5500 XT almaya bakın derim tabii bütçeniz var ise.
Hocam 95 derece islemci ve 90 derece ekran karti ile oyun oynuyorum bir sorun yok bende. Sicakliklara takilmayin. Takilmaya devam ediyor iseniz undervolt yapmayi deneyin.

Hocam 80 derece R7 370 ekran kartım çıkıyordu 3 ay a bozuldu.

Sadece undervolt ile 5 6 derece etkiler 70 derecenin altına getirmesi için termal macun bakımı yapıp undervolt yapabilir fakat günümüz oyunlarında undervoltlu RX580 ile tam performans alamayabilir.

RX580'in bazı modellerinde ısınma sorununu duymuştum bence 2. elden satıp RX 5500 XT almaya bakın derim tabii bütçeniz var ise.
Para biriktiriyorum 1660S veya 2060 alacağım AMD'ye tövbe ettim.

Hocam 95 derece işlemci ve 90 derece ekran karti ile oyun oynuyorum bir sorun yok bende. Sıcaklıklara takılmayın. Takılmaya devam ediyor iseniz undervolt yapmayı deneyin.
UV ile böyle zaten. Bozulur satamam diye oyun oynamıyorum.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı