Hocam FurMark testine yarım saat dayanabiliyorsa sorun çıkarmadan overclock başarılıdır tabii sıcaklık değerlerinin de normal olması gerek. Zaten HD 5450'nin ikinci eli 150 TL civarında çıkabildiğiniz yere kadar çıkın Power limiti arttırmadığınız sürece bir sorun olmaz.
Bende de vardı OC yaptıktan 1 yıl sonra bozuldu serin olmasına rağmen.
Vallahi çok oldu bozalı ama Core Clock'u azıcık sağa aldım diye hatırlıyorum.
Rica ederim. O ekran kartından daha memnundum şu an kullandığımdan keşke yine onu kullanabilsem.Anladım ben Core clockla oynamadım ama her türlü 7-8 ay götürse yeter zaten yeni bir ekran kartı alacağım teşekkürler ilginiz için.
Rica ederim. O ekran kartından daha memnundum şu an kullandığımdan keşke yine onu kullanabilsem.
En azından gücünün hakkını veriyordu. Elimdeki model %60 yükte 85 derece oluyor. Hiç oyun oynayamıyorum. 5450 varken daha mutluydum.Nedenki şu an RX580 kullanmıyor musunuz HD5450'de sadece film internet ve LoL oyununu 720P'de oynayabiliyorum.
En azından gücünün hakkını veriyordu. Elimdeki model %60 yükte 85 derece oluyor. Hiç oyun oynayamıyorum. 5450 varken daha mutluydum.
En azından gücünün hakkını veriyordu. Elimdeki model %60 yükte 85 derece oluyor. Hiç oyun oynayamıyorum. 5450 varken daha mutluydum.
Hocam 95 derece islemci ve 90 derece ekran karti ile oyun oynuyorum bir sorun yok bende. Sicakliklara takilmayin. Takilmaya devam ediyor iseniz undervolt yapmayi deneyin.
Hocam 95 derece islemci ve 90 derece ekran karti ile oyun oynuyorum bir sorun yok bende. Sicakliklara takilmayin. Takilmaya devam ediyor iseniz undervolt yapmayi deneyin.
Para biriktiriyorum 1660S veya 2060 alacağım AMD'ye tövbe ettim.RX580'in bazı modellerinde ısınma sorununu duymuştum bence 2. elden satıp RX 5500 XT almaya bakın derim tabii bütçeniz var ise.
UV ile böyle zaten. Bozulur satamam diye oyun oynamıyorum.Hocam 95 derece işlemci ve 90 derece ekran karti ile oyun oynuyorum bir sorun yok bende. Sıcaklıklara takılmayın. Takılmaya devam ediyor iseniz undervolt yapmayı deneyin.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.