Çözüm HD 7670M FPS sorunu

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Onu kurdum. (önceden de kuruluydu da neyse) napayım şimdi bu driver ile?

Önceden sizde kurulu olan driver ile şu anda kurduğunuz driver sürümleri başka aynı driver değil eğer kurulumu tamamladıysanız bir sorun görünmüyorsa sorunu yaşadığınız bir oyunda deneme yapın.

@recaii Hocam dün 8.1'den 10'a geçtim geçmez olaydım diyorum. Bu sorun ne kadar illet bir şey ya? 8.1'de ekran kartı tam güçte çalışıp 30 FPS sabit alırken GTA V'de buna geçtim ekran kartı kullanımı %40'lara düştü ve FPS 15'lere düştü. 1. çözüm işe yarar mı? 8.1'e düşürmek istemiyorum açıkçası, güncel kalsın istiyorum. Tabii AMD "ŞAAAK!" diye desteğini keserse kartın olacağı bu. İnsan bari son bir kez tüm sorunların düzeltildiği bir driver çıkarır insafsızlar.

Evet 1. çözüm 15 FPS de kalmasını çözmekte ancak farklı FPS değerleri alabilirsiniz.

Evet 1. çözüm 15 FPS de kalmasını çözmekte ancak farklı FPS değerleri alabilirsiniz.

Ne kadar farklı? 30'dan 20-25'lere düşerse kötü olur. 1-2 FPS fark ederse sorun olmaz. Yemin ediyorum sabahtan beri bir konu vardı anlatan diyorum arıyordum bu konuyu karşıma çıktınız.

----------

@recaii 1. yöntemi denedim açıkçası hiç umudum yoktu fakat harbi harbi eskiden aldığım gibi 30-31 FPS sabit alıyorum GTA V'de. Çok çok çok çok çok (...) Teşekkür ederim.

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…