Çözüm HD 7670M FPS sorunu

Bu konu bir çözümü açıklamaktadır. Herhangi bir çözüm açıklanmadığını düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Yani sorun Win yüzünden mi acaba

@recaii hocam bende de bu karttan var wi 8.1 2gbvram fakat 2012'den üst model driver kurunca AMD 7600M series oluyor neyse sorunum bu değil, driverim 2013 model, benim sorunum düşük FPS veriyor kart, Minecraft'ta Intel HD 4000 kartı ile 200 FPS alıyorum, AMD ile 30-100 arası nasıl düzeltebilirim bunu? Bu arada Windows 10'a geçince ekran kartı hiç aktif olmuyor, gözüküyor ama aktif olmuyor DxDiag'ta VRAM vb şeylere yok yazıyor o yüzden Windows 10 önermeyin.

Kendim masaüstü bir sistem kullanıyorum fakat yedekte duran laptopta birinci yöntemi denemeye değer gibi, aylardır kafayı yediğim ama asla çözemediğim bir sorundu, bir test edelim bakalım.

DDU, display driver uninstaller demek bilgisayarınızda değil de Google da arasaydınız keşke, DDU'yu indirdikten sonra bulunan driverinizi kaldırın ve verdiğim videonun açıklamasındaki Driver'leri kurun.
Sadece amd driverını mi kaldırmalıyız yoksa intel hd 4000 grafics driverını da mı kaldırıcaz bide benim vram im 1gb işe yararmı

Hocam bu driverda intelide kuruyor mu yoksa Intel driverı biz önceden kuracak mıyız? Bir de Windows 11 de çalışır mı bu driver.

Hocam bu driverda intelide kuruyor mu yoksa Intel driverı biz önceden kuracak mıyız? Bir de Windows 11 de çalışır mı bu driver.

Driveri indirdiğinizde Intel ve AMD için 2 driver da çıkıyor ama bu ekran kartının olduğu laptoplar Windows 11 ile uyumlu değil Windows 10'la bile uyumlu değil ama Windows 10'da sorunsuz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…