Hd 7870 mavi ekran

vers.33

Kilopat
Katılım
17 Kasım 2013
Mesajlar
27
Daha fazla  
Cinsiyet
Erkek
Arkadaşlar ben de ASUS HD 7870 TOP var . Bu kart zaten fabrika çıkışlı overclocklu. Bende gpu clock ı 1200 mh ye çektim . Bu ayarlarda , ekran kartini %100 zorlayan 3dmark 11 testlerinde bir sorun oluşmuyor , gayet yuksek puan aliyorum ancak bu kart ile Battlefield 4 oynarken mavi ekran hatası ya da artifact hataları alıyorum . bellek hızı 5300 MHz ' de. Sizce bu sorun battlefield 4 ' un iyi optimize edilmemiş olmasından dolayı midir? Bu kartta overclock bilgisi olan arkadaşlar, konuyu aydınlatır mısınız?
 
Öncelikle o klasör nasil atilicak bilmiyorum ve oyunu oynarken bende isidan suphelendim ancak asus GPU tweakte max 66 'C gözüküyor . Birde su power target (power limit ) olayi nedir?
 
Power target hakkında hiç bir bilgim yok araştırdım hep yabancı siteler çok fazla bir şey bulamadım dolayısıyla. Peki sisteminiz yazabilir misiniz?
Pardon imzanı görmemiştim. :D
 
Son düzenleyen: Moderatör:
utdw1.jpg
 
Uyarı! Bu konu 11 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Yeni konular

Geri
Yukarı