HD 8500M LoL düşük FPS

acemi emo

Hectopat
Daha fazla  
Evet sıkıntı başlıktaki gibi aynı ekran kartına sahip başka biri 70 FPS alıyorken ben 30 FPS alıyorum. Sorun ne olabilir?
Laptop özellikleri: AMD A8-6410 with R5 graphichs.
Harici HD 8500M 2 GB ekran kartı
4 GB RAM (kullanılabilir 3.46 yazıyor)
Windows 8.1 işletim sistemi.
@SON İ3 BÜKÜCÜ

Son düzenleme:
LoL işlemci ve RAM'i daha çok kullanan eski tip oyun motoruna sahip bir oyun olduğu için ekran kartınıza çok yük bineceğini sanmıyorum. 4GB RAM yeterli olmayabilir ve Aygıt Yöneticisinden "R5 Graphics" derken kast edilen ekran kartını devredışı bırakıp HD 8500M modelini kullandığınıza emin olun.

LoL işlemci ve RAM'i daha çok kullanan eski tip oyun motoruna sahip bir oyun olduğu için ekran kartınıza çok yük bineceğini sanmıyorum. 4 GB RAM yeterli olmayabilir ve aygıt yöneticisinden "R5 Graphics" derken kast edilen ekran kartını devre dışı bırakıp HD 8500M modelini kullandığınıza emin olun.

Oyuna girmeden önce R5 Graphics yazanı devre dışı bırakıp öyle mi gireyim yani.
RAM yeterli gibi %60-70 civarı oluyor en fazla.

Dediğiniz gibi yaptığımda 5FPS'den yukarı çıkmadı :D

Hocam benimle aynı laptop herhalde, bende de 6410 CPU var iğrenç.
Hocam bunu kurun ve yüksek performansa alın her şeyi.
Oyunu seçin ve oyuna girin deneyin.
Hocam sizde de maça geç giriyor mu?
Ayrıca Windows 7 ya da 10 yapın.
Windows 8.1'e driver desteği yok diye ben Windows 10 yaptım, pişmanım LoL'de maça çok geç giriyor.
En iyisi Windows 7.
Hocam HD8500M ile düşük FPS almanız normal driver yok çünkü.

Hocam benimle aynı laptop herhalde, bende de 6410 CPU var iğrenç.
Hocam bunu kurun ve yüksek performansa alın her şeyi.
Oyunu seçin ve oyuna girin deneyin.
Hocam sizde de maça geç giriyor mu?
Ayrıca Windows 7 ya da 10 yapın.
Windows 8.1'e driver desteği yok diye ben Windows 10 yaptım, pişmanım LoL'de maça çok geç giriyor.
En iyisi Windows 7.
Hocam HD8500M ile düşük FPS almanız normal driver yok çünkü.

Hocam hepsinde aynı ama belki Windows 7 geçerim bende Windows 10 geçtiğim zaman mavi ekran veriyordu.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı