Hocam böyle bir win zip dosyayı indirdi nasıl kurabilirim bunu?Bunu deneyebilirsiniz.
![]()
Download Intel HD Graphics 3000 Display Driver 9.17.10.4459 for Windows 10 64 bit
Download Intel HD Graphics 3000 Display Driver 9.17.10.4459 for Windows 10 64-bit - Graphics Boarddrivers.softpedia.com
Hocam hali hazırda olan bir sürücü var şuan üzerine kurmak gibi bir şansım var mı yoksa silmek zorunda mıyım?Microsoft'un resmi deposu olan Update Catalog'da Windows 10 için uyumlu olan en son sürücü yer alıyor. Kurmak istersen aşağıya bıraktım.
Tarih: 18.05.2016
Sürüm: 9.17.10.4459
1- Linke tıklayarak indir. Eğer tıklamana rağmen indirme başlamazsa, linki kopyalayıp yeni sekme aç ve URL kısmına yapıştırarak entera bas, böylelikle indirme başlayacaktır.
2- Bir klasör oluştur masaüstünde.
3- Bu indirdiğin dosyayı bir arşiv yöneticisi (WinRAR vs.) ile açıp içerisindeki her şeyi masaüstünde oluşturduğun klasörün içine at.
4- Daha sonra aygıt yöneticisine girip Intel HD Graphics 3000'e sağ tıklayarak "Sürücüyü güncelleştir" de.
5- Açılan sekmeden "Bilgisayarımdaki sürücülere göz at" de.
6- Sonra "Gözat" butonuna tıklayıp masaüstündeki içine dosya attığın klasörü seçerek "Tamam", sonra da "İleri" butonuna tıkla.
7- Sürücü yüklenmesi başlayacaktır, yüklenmesini bekle. Sürücü yüklenirken ekran gidip gelebilir.
Bu siteye girdim tam olarak neyi atmam lazım?Donanım kimliğini paylaş kanka.
![]()
Intel® Driver & Support Assistant
Bu Intel® Driver & Support Assistant, güncellemelerin mevcut olduğunu algılaarak sisteminizin güncel tutar.www.intel.com.tr
İndire bas kurulum yap driverı kendisi kurar zaten.Bu siteye girdim tam olarak neyi atmam lazım?
İndire bas kurulum yap driverı kendisi kurar zaten.
Üzerine kurabilirsin.Hocam halihazırda olan bir sürücü var şu an üzerine kurmak gibi bir şansım var mı yoksa silmek zorunda mıyım?
Donanım kimliği ne ve nerede yazıyor sorun bu hocam.Donanım kimliği paylaş bir bakalım.
Üzerine kurabilirsin.
Donanım kimliği ne ve nerede yazıyor sorun bu hocam.
Cihazınız için zaten en iyi sürüm yüklü diyor.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.