Furkans343
Decapat
Daha fazla
Dışardan fotosu varmı?Tamamdır peki satılsa ne kadar eder
Detayları komple verin bakarız.Tamamdır peki satılsa ne kadar eder
detay derken bu kadar laptop arkadaşımın herhangi bir çiziği yok diyor klavyede sorun yok dedi.Detayları komple verin bakarız.
@Furkans343 işlemci çok kötu. SSD ile guçlenir ancak bir kozmetiğine de bakmak gerekir. İşlemciyi değiştiremezsin ama bir SSD taktırıp RAMi 8 yaparsan belki 2.5K falan.
Tamamdır diyim onaDetayları komple verin bakarız.
@Furkans343 işlemci çok kötu. SSD ile guçlenir ancak bir kozmetiğine de bakmak gerekir. İşlemciyi değiştiremezsin ama bir SSD taktırıp RAMi 8 yaparsan belki 2.5K falan.
Laptop'un kasasını telefondan çekip paylaşın.detay derken bu kadar laptop arkadaşımın herhangi bir çiziği yok diyor klavyede sorun yok dedi.
Tamamdır diyim ona
harici ekran kartı o oda zor iş amaAma şöyle bir şey duymuştum ekran kartını bir kablo aracılığı ile bağlayabiliyorlardı laptopa YouTube'da görmüştüm ne kadar gerçek bilemem.
Ama şöyle bir şey duymuştum ekran kartını bir kablo aracılığı ile bağlayabiliyorlardı laptopa YouTube'da görmüştüm ne kadar gerçek bilemem.
Ekran kartında sıkıntı yok hocam ama iGPU ise dGPU takmanızı öneririm.harici ekran kartı o oda zor iş ama
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.