HD04600 720p GTA V performansı

Fu-Linn

Hectopat
Daha fazla  
i5 4460'lı ekran kartsız bir sistemim bulunmakta. Çok oyun filan oynamadığım için HDD almadım eskiden kalma 7200rpm'lik 160GB'lik bir HDD kullanıyorum. İçinde bir sürü eski fotoğraflarım filan olduğu için çok yer yok fakat GTA V oynamak istiyorum. Bir SSD alıp Windows'u ve GTA V'i oraya kursam acaba i5 4460'ın içindeki HD4600 grafik belleği ile 720p'de oyunu kasmadan, donmadan oynuyabilir miyim ?

Son düzenleyen: Moderatör:
i5 4460'lı ekran kartsız bir sistemim bulunmakta. Çok oyun filan oynamadığım için HDD almadım eskiden kalma 7200rpm'lik 160GB'lik bir HDD kullanıyorum. İçinde bir sürü eski fotoğraflarım filan olduğu için çok yer yok fakat GTA V oynamak istiyorum. Bir SSD alıp Windows'u ve GTA V'i oraya kursam acaba i5 4460'ın içindeki HD4600 grafik belleği ile 720p'de oyunu kasmadan, donmadan oynuyabilir miyim ?
Kendi çekmiş olduğum videolar. Ekran kartım hala yok :) Sistem imzamda mevcut

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Kendi çekmiş olduğum videolar. Ekran kartım hala yok :) Sistem imzamda mevcut

Çok teşekkürler. FPS değerli hep 30 un üstünde fakat o 30 FPS nin akıcılığı yok gibi acaba video çektiğin için olabilir mi ?

Video'yu MSI Afterburner ile çektim. FPS değeri için fraps açıktı. Bunun sebebi MSI afterburner'ın ayarlarını bilmediğimdendi. Oyun bana göre akıcı. Araçların sağa sola dönmesinden dolayı böyle düşündüysen ben kontrol edemediğimden ama senin de dediğin gibi video kayıt aşamasındayken illaki kasma olmuştur. Onunda etkisi olmamıştır demem.

Video'yu MSI Afterburner ile çektim. FPS değeri için fraps açıktı. Bunun sebebi MSI afterburner'ın ayarlarını bilmediğimdendi. Oyun bana göre akıcı. Araçların sağa sola dönmesinden dolayı böyle düşündüysen ben kontrol edemediğimden ama senin de dediğin gibi video kayıt aşamasındayken illaki kasma olmuştur. Onunda etkisi olmamıştır demem.
Bu ay bi SSD alıp oyunu yüklemeyi düşünüyorum inşallah akıcı bi oyun deneyimi elde ederim. Yardımın için çok teşekkürler :)

Görevleri yaparken FPS veya akıcılık yüzünden sıkıntı çektiğin oluyor mu ? veya oyunu oynarken kalite en kötü diye grafiklerin gözüne çok kötü geldiği oluyor mu ?

oyunu çok fazla oynamadım. Seni yanıltmak istemem bu sorun hakkında çünkü online oyun oynuyorum. Sıkıldığımda yada server kapalı iken arada sırada oynadım. öyle sabah aksam değil kardeşim o konuda yanıltmak istemem. Ama oyun SSD değil mekanikte. O videoları o şekilde çekmiştim. Çünkü oyun 61GB yanlış hatırlamıyorsam. Setup'da aymı 120gb zaten. Omun için mekanikte bende

Uyarı! Bu konu 10 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı