Çözüldü HD6850 Isınma Sorunu

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.
Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Zangetsu

Hectopat
Ekran kartım boşta 49 derece Crysis 3 ve GTA 4 oyunlarını açtığımda ekran kartı 100 dereceyi geçiyor. Ne yapmalıyım? Teşekkürler...,

Bu arada sistemim Ati VTX HD6850 1GB 256 bit DDR5, FX 4100 3.6 GHz, 8GB 1600 MHz RAM, Cooler master 460 Watt elite.

Son düzenleyen: Moderatör:
Celcius gösteriyor bir de oyunu 5 dk oynadığım anda rahat 100'u buluyor ama oyundan çıktığım zaman anında 60-70 derecelere düşüyor, bu biraz saçma değil mi?

Hangi marka ve model o ekran kartı. 6850 o kadar ısınan bi kart değildir. Bir kartı öğrenelim, bir şeyler düşünürüz. Bu arada kasanız ne durumda ?

Hayır hiç bir sorun olmuyor o yüzden şaşırtıcı HWmonitör gpu-z bir de atinin kendi overdriver inden baktım hepside aynı gösteriyor Bilgisayar rest atmıyor. Aslında ekran kartın kendi soğutucusu fena değil nasıl ısınıyor ben de bilmiyorum.

Kartınızı hala yazmamışsınız.
VTX 6850 işte bulmak çok mu zor ?

Bunun dışında bilgisayarınızdan bir oyun açınız ve GPU-Z programını da beraberinde açınız. Ekran kartı 100 dereceyi gösterirken ekran kartına parmağınızla nazikçe dokunun.
Anında çekmek zorunda kalıyor musunuz yazar mısınız ?

1-2 saniye dayanmaktan bahsetmiyorum, hemen çekmek zorunda mı kalıyorsunuz bunu yazın.
Gerçi ben de şahit oldum, 95 derecelerde seyrettiği halde kapanmayan sistemleri.
Pek sanmıyorum değerlerin yanlış olacağını ancak deneyin yinede.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni mesajlar

Geri
Yukarı