HD6870 GDDR5 1GB 256Bit ekran kartı upgrade

negrano34

Megapat
Herkese merhaba;

• işlemci:Amd Phenom II X4 955 3.2 ghz
  • ekran kartı:HD6870 GDDR5 1GB 256Bit
  • psu:Cooler Master RP 500 PCAP 500 watt
  • bellek: kingston 8 gb 1600 mhz dual

Sitem bilesenleri bu sekilde; Bu sisteme ekran kartı yukseltmeyi dusunuyorum ..

Almayı dusundugum kart: Asus Gtx760 Directcu 2 O.C. Gddr5 2Gb 256Bit Nvidia Geforce Dx11.1 Ekran Kartı - Vatan Bilgisayar

1. bu kart yukarıda bahsettigim işlemci ile darbogaz sorunu yaratırmı?
2. coleer master 500 watt psu bu ekran kartını sorunsuz besleyebilirmi?

Yardımlarınızı bekliyorum ... teşekkurler ...

Son düzenleyen: Moderatör:
Alacağın Ekran Kartı sana ultra atlama getirmez. 2 ye katlanmaz yani sitemin. % 50 dolayında bir yükselme bekle. Sitemin bence kaldırır.
Benim bildiğim CPU'un Ram saat frekansı olarak 1333 MHz. destekli. OC demi kullanıyorsun 1600 MHz. Ram belleği.

Alacağın Ekran Kartı sana ultra atlama getirmez. 2 ye katlanmaz yani sitemin. % 50 dolayında bir yükselme bekle. Sitemin bence kaldırır.
Benim bildiğim CPU'un Ram saat frekansı olarak 1333 MHz. destekli. OC demi kullanıyorsun 1600 MHz. Ram belleği.
Evet haklisin 1333 mhz kulaniyorum.OC yapmadim ..

O zaman en mantiklisi canpolat sercan arkadasin onerdigi karti alip artan paraylanda 600 watt bir psu almak...

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı