HD7790 vs GTX 750

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Dostum boyutu küçük, çok az güç tüketiyor ki bu faturana yansır, indirimsiz fiyatı bu. BF4 ü FULLHD ULTRA kasmadan oynarsın. Daha ne.

Anlaşıldı ozaman gtx 750 ti son kararım alıyorum bu kartı inşallah pişman olmam nvida ilk deneyimim olucak sayılır 9500 gt den sonra tabi.

Dostum boyutu küçük, çok az güç tüketiyor ki bu faturana yansır, indirimsiz fiyatı bu. BF4 ü FULLHD ULTRA kasmadan oynarsın. Daha ne.
Bir şeyi unuttum psu gerek yok değil mi ?

Teşekkür ederim bu şekilde yavaş yavaş yükseltmeye çalışıyorum.

GTX 750 Ti hem daha yüksek performansa hem de daha az güç tüketimine sahip.

Performans olarak pek fark yok. Fakat gtx 750'nin ömrü daha uzun diyebilirim.

Son düzenleyen: Moderatör:
Ben ti modelinden bahsediyorum ama.

Son düzenleyen: Moderatör:
Merak etmeyin ti modelinin düz modelinden nerdeyse hiç farkı yoktur.Ama yinede mhz değerleri biraz daha fazla diyebilirim.

Bune ben katılmıyorum kendi fikrimden dolayı değil ama okuduğum forumlarda olsun bu forumda olsun ti modeli çok daha iyi düz modelinden diye biliyorum.

Performans olarak pek fark yok fakat gtx 750 nin ömrü daha uzun diyebilirim

Performans farkı olmasa idi Tİ versiyonu üretilmezdi. İkincisi GTX 750 ve Tİ modeli yeni çıkan bir seridir. Neye dayanarak GTX 750' nin Tİ modele göre daha uzun ömürlü olduğunu söyleyebiliyorsun ?

Merak etmeyin ti modelinin düz modelinden nerdeyse hiç farkı yoktur.Ama yinede mhz değerleri biraz daha fazla diyebilirim.

Aralarında performans farkları vardır !

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…