HD7790 vs GTX 750

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Siz bir ayrıntıyı atliyorsunuz ama ben bu konuyu acarken 450tl ye hem psu hem ekran kartı alacaktim sonra Gtx 750ti az güç tükettiğinden onda kararımı kıldım, ha dersen gtx 750ti den hem daha iyi ekran kartı + psu sana 450tl ye patlar hemen alayım.

Bu arada daha almadım yaz tatilinde alacağım.

Onun yerine bütçenizi aşabilirseniz ASUS GTX 760 alabilirsiniz. Buyrun bu da incelemesi: ASUS GTX 760 İNCELEMESİ | Technopat Sosyal
Ben 450 tl ye psu ekran kartı diyorum siz sadece ekran kartı diyorsunuz.

Son düzenleyen: Moderatör:
Abartmayin artik musti542009 denen kullanici. Yorumlari adam akilli okumadan 650TL'lik ekran karti oneriyorsun, abartmayin.

Tauro 80+500W PSU ve MSI GTX750 Twin Frozer aliniz.

Abartmayin artik musti542009 denen kullanici. Yorumlari adam akilli okumadan 650TL'lik ekran karti oneriyorsun, abartmayin.

Tauro 80+500W PSU ve MSI GTX750 Twin Frozer aliniz.
Düz modelinimi alın diyorsunuz ama neden ti modelini alabiliyorken ?

@Erdem anıl

1) Forum kurallarına uymalısın. Yazım ve imlalarına dikkat etmelisin.
2) Soruma cevap vermen güzel. Fakat soruya aynı cevabı vermek doğru değildir.
3) Yine aynı soruyu soruyorum sana. "Neye dayanarak GTX 750 ekran kartının HD 7790 ekran kartından daha uzun ömürlü olduğunu söyleyebiliyorsun ?"

Hayırlı uğurlu olsun. Ben 450 lirayı GTX 750 Ti ekran kartına vermek yerine R9 270 alırdım. Aralarında çok çok iyi performans farkı var.
Acele etmeseydin keşke. Yinede GTX 750 Ti güzel bir karttır.
Siz hd7790 aldınız diye herkese aldirmaya calisiyorsunuz, Gtx 750 ti nin çok daha iyi olduğunu bilerek her mesajda performansı yakalar demissin hd7790 için neyse gtx 750ti daha iyi kararımı da verdim Gtx 750 ti. Sağ ol yinede yorumların için.

HD7790, Gtx 750Ti'nin yanından geçemez. Ti 7790'ı 8'e, 9'a, 10'a katlar. Ancak Ti alacaksınız Msi alın. Zira Asus modelinin bildiğim kadarıyla ek güç girişi var.

HD7790, Gtx 750Ti'nin yanından geçemez. Ti 7790'ı 8'e, 9'a, 10'a katlar. Ancak Ti alacaksınız Msi alın. Zira Asus modelinin bildiğim kadarıyla ek güç girişi var.
Vatan bilgisayarda msi olanını alacağım galiba yorumun sayesinde kendisinde o ekran kartı var diye kartını güçlü gösterip aldırmak isteyenlerden kafam karışıyordu. Benim kasama sığar mı micro atx kasaya sahibim ?

Teşekkür ederim.

@Rigor açtığın konuda HD 7790 ve GTX 750 kıyaslaması yaptırdın. Bende sana HD 7790 ' nın GTX 750 ' den biraz daha performanslı olduğunu söyledim. #60

Evet HD 7790 aldım. Arızalı çıktı iade ettim. Yine aynı kartı almak yerine MSI GTX 750 aldım.

Herkese HD 7790 aldırmıyorum. Bütçene göre en iyi olanı öneriyoruz. Elimde 350W Psu var diyorsun. GTX 750 Ti ' de alabilrsin , HD 7790 + 600 W PSU' da alabilirsin.

9 Sayfa mesajdan sonra tereddütlü bir karara varman iyi. Umarım alırsın. Bizi bu kadar boşuna yormamış olursun.

Karara varıldığına göre konu kilitlenebilir sanırım.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı