HD7790 vs GTX 750

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.
Performans farkı olmasa idi Tİ versiyonu üretilmezdi. İkincisi GTX 750 ve Tİ modeli yeni çıkan bir seridir. Neye dayanarak GTX 750' nin Tİ modele göre daha uzun ömürlü olduğunu söyleyebiliyorsun ?

Aralarında performans farkları vardır ! Eki Görüntüle 928
Teşekkür ederim içimi rahatlattın sanada sorayım ozaman ggtx 750ti mi hd7790 mı ? ikisininde 2gb modeli.

Ve şu karşılaştırmaya bakarsanız iyi olur bunların arasında kaldım HD7790 eksende 2gb modeli mevcut ama onu alırsam psu ya para kalmadığından dolayı 1gb modeli almak zorundayım.Ekran Kartları Nvidia ve Ati Ekran Kartı Modelleri - Vatan Bilgisayar

Ben senin yerinde olsam HD 7790 alır yanınada 600W PSU alırdım. Toplam 450 küsür ediyor. Haftasonu iyice düşer fiyatı. GTX 750 Tİ performansını yakalar ve yeni bir güç kaynağı sahibi olurdum.

Ben senin yerinde olsam HD 7790 alır yanınada 600W PSU alırdım. Toplam 450 küsür ediyor. Haftasonu iyice düşer fiyatı. GTX 750 Tİ performansını yakalar ve yeni bir güç kaynağı sahibi olurdum.
Ama ekran kartı 1gb olucak ozaman hem 7790 1-2 yıl idare eder mi ?Çünkü mesela seneyede elime para geçtikçe anakartı işlemciyi değiştiricem.

Birde benim kasam micro atx anakartımda öyle mecburen ben normal bir kasa alsam anakartım monte edilebilir mi ?

1 GB olması sana dejavantajı olmayacaktır. Yeni bir anakart alır isen takabilirsin sorunsuz.
Yeni işlemci ve anakart alabilirim diyorsun. 350W ile yenilemen riskli olur. Dediğim gibi 600W psu ile alır isen istediğin parçaları değişebilirsin sorunsuz.

Çok kararsızım gtx 750 ti ile HD7790 arasında şimdi gtx 750 ti alıp seneyemi psu almalı yoksa şimdiden psu mu almalı HD7790 ile birlikte.

Sen şimdi GTX 750 Tİ fiyatına HD 7790 ve 600W PSU al. Seneye para biriktirir çok çok güzel bir kart alırsın. Sonra bize dua edersin zaten. Seneye psu derdin olmaz.

Her sene ekran kartı alamamki mesela bu sene alırsam seneye işlemci anakartla uğraşırım daha sonra tekrar ekran akrtı yetmemeye başladıysa değiştiririm.İdare edicek istiyorum o yüzden 2 yıl felan.

R9 270 serisi seni idare eder. Yeni çıkacak oyunları oynayacak mısın bilmem orasını. Oyununa göre grafiği kısarsın.

İkisi yakın kartlar ben olsam gtx750'yi şeçerdim. Gene de sen bilirsin büyük fark yaratmaz.

Performans farkı olmasa idi Tİ versiyonu üretilmezdi. İkincisi GTX 750 ve Tİ modeli yeni çıkan bir seridir. Neye dayanarak GTX 750' nin Tİ modele göre daha uzun ömürlü olduğunu söyleyebiliyorsun ?

Aralarında performans farkları vardır ! Eki Görüntüle 928
1.si ben gtx 750 nin 7790 dan daha uzun ömürlü olduğunu söyledim 2. fps değerlerine bakılmaksızın iki kartında tüm sistemini incelersen aralarında bu kadar fps fark edecek kadar fark olmadığını anlarsın. Fps değerlerine göre karar verme sisteme göre kendin düşün.

Durum
Mesaj gönderimine kapalı.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı