HD7870 LoL Kasma Sorunu

burak3212

Hectopat
Daha fazla  
Pc özellikleri:

İşletim sistemi : Windows 7 64bit Home premium

İşlemci için özel fan stok fan yok :
HYPER TX3 EVO LGA775/1155/1156/1366 & AM2/AM2+AM3/AM3+/FM1 İŞLEMCİ SOĞUTUCU - İşlemci - Soğutma Sistemleri - Vatan Bilgisayar

Bilgisayarım 4 gün once formatlandı.
Formatlanmadan öncede kasma vardı formattan sonra bayağı bir arttı.
Kasmanın işletim sisteminden olduğunu düşünerek yeni bir cd aldım.
Ekran kartı driverini asusun sitesinden indirdim ancak 3 tane 7870 ekran kartı için vardı. Bende bitanesini indirdim sorun çıkmadı kartı tanıdı.
Anakartımın driverini cdsinden yukledim bunlar haricinde başka birşey yüklemedim.
League of Legends'da aşırı bir kasma var ciddi derecede ve ayarlarım orta derece normalde full+ full oynamam gerek.
Neden bu bilgisayar bu donanımların hakkını vermiyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Önceden böyle hata verıyor muydu peki?
Önceki bilgisayarım çok kotuydu ve ilk aldığımda bu bilgisayar bana müthiş geliyordu ve kasıp kasmadığını zaman geçtikçe dedim bu bilgisayar bukadar sağlam bu fps ne böyle bu donmalar kasma falan normal değil dedim bir video kaydı bile alamıyorum. 
Uyumluluk sorunu olabilir mi? Uyumluluğunuzu Windows Service Pack 2 yaparak deneyin.
Kimsenin böyle yaptığını sanmıyorum alakasız gibi geldi ama denerim.

Ekran kartını garantiye gönder. HD 7800 serisi lanetli :)
Okadar parçanın arasında sorunlu olan ekran kartımı bilmiyorum ama yinede sizin bilgeliğinize dayanarak göndericem gönderirken sorunu ne olarak belirteyim ? Arıza şüpesi duyuyorum falan diyebiliyor muyum ?

Ben sorunun ekran kartı, ram veya anakart olduğunu zannetmiyorum. Fanların çalışıp çalışmadığını kontrol edin.

Bilgisayarın içini kesinlikle temizleyin. Harddiskin kablosunu değiştirin sorun büyük ihtimal ile ortadan kalkacaktır.

Özellikle işlemci fanına bakın pc açıkken çalışıyor mu diye. Benim de hiç kasmayacak oyunlar kasmaya başladığında bilgisayarı kontrol ettim ve meğersem işlemci fanı çalışmıyormuş. Doğal olarak aşırı ısınmadan dolayı her şeyde kasma yapıyordu.

Peki arkadaşlar çok teşekkür ederim. Dediklerinizi yapacağım ve sonrasında olmazsa ekran kartını yollayacağım.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı