HD7970 vs GTX 770

onur09

Hectopat
Katılım
12 Eylül 2013
Mesajlar
3
Arkadaşlar iki kart arasında kaldım. GTX 770 tarafından gıgabyte wınd force 3x 2gb veya msı lightning, Amd tarafından Asus matrıx platınıum ya da asus 7970 dırectcu 2. Bu kartlar arasında takıldım sizce kartlar arsında en iyisi hangisi ? Ya da bunlardan daha iyi performans verebilcek bildiğiniz GTX 770 ya da 7970 var mı ?


Not : İşlemci Amd fx 8350:confused:
 
GTX 770'i tavsiye ederim. Diğer bileşenleri de yazarsanız daha iyi yardımcı olabilirim.

GeFOrce-GTX-770-Performance.png


Crysis_01.png
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Normal HD7970 ile GTX770 in karşılaştırmasu burda var:
AnandTech | Bench - GPU13
Ama HD7970 Matrix Platinium normaldan daha hızlı.Ama Msi Lightning de öyle.Seçim sana kalmış.Bir tarafta AMD bir tarafta Nvidia.
Bence Nvidia çünkü bedava oyunları var,ama AMD de yakında verecekmiş öyle duydum.
 
Son düzenleyen: Moderatör:
Sevgili arkadaşım battlefield 4 gibi oyunu ultra ayarlarda açıp oynamak istiyorsan gigabyte windforce gtx 770 4 gb modelini kullanmanı tavsiye ederim fiyatı 1400 tl civarı.Bu karttan beklediğin performansı alırsın diye tahmin ediyorum.
 
Uyarı! Bu konu 13 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı