HDD almak mantıklı mı?

Noxious Sgun

Centipat
480 GB'lık SSD kullanıyorum C diskinde 89, D diskinde ise 86 GB boş alan var. Buna rağmen PC kasıyor oyunların hepsini de oynuyorum, silmek istemiyorum hiçbirini. Harddisk alsam bu sorundan kurtulur muyum?

Son düzenleyen: Moderatör:
HDD, tabiki de mantıklı, oyunlar C'de kalsın onun dışında yer kaplayan resim, foto vs D' ye atarsın yerin de kalmış olur.

Alınır tabiiki neden alınmasın. Yalnız kasma sorununuzun bu boş olan mevzusundan olacağını zannetmiyorum. 86GB neredeyse 4'te 1'i diskinizin, ki bu oldukça iyi bir rakam.

HDD bazı oyunlarda darboğaza neden olmaya başladı artık. Bu saatten sonra bütçeniz çok kısıtlı değilse HDD sokmayın sisteme. Ha arşiv için kullanılabilir ama oyun ve program çalıştırmak tam bir işkence haline dönüşüyor.

Tabiiki HDD daha iyi ama çok abartmışsınız.

Tabii ki HDD daha iyi ama çok abartmışsınız.
Neyin abartması? Deneyimlerime dayanarak söylüyorum. AC Origins, Odyssey, Battlefield 5 gibi oyunlar için SSD olmalı. Zırt pırt takılmalara maruz kalıyorsun.

Loading ekranlarını beklemek de 1 dakikayı buluyor ya da aşıyor.

Neyin abartması? Deneyimlerime dayanarak söylüyorum. AC Origins, Odyssey, Battlefield 5 gibi oyunlar için SSD olmalı. Zırt pırt takılmalara maruz kalıyorsun.

Loading ekranlarını beklemek de 1 dakikayı buluyor ya da aşıyor.

Ustam imzamdaki laptopa ssd almayı düşünüyorum ama uyumluluğunu nasıl öğrenebilirim. Nasıl bir ssd almalıyım yardımcı olabilir misin?

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı