HDD Almalı Mıyım?

Kadircorlu

Decapat
Hdd tavsiyelerinizi bekliyorum.320gb yada üstü olsun yani hızlı olsun ama süper hızlı olmasına da gerek yok bütçem az.
Bir sorum daha var.Benim bir hdd var 10-11yaşında sanırım ben bu hddle fortnite’a girerken oyun başlıyor beni otobüsten atıyor ben anca oyuna giriyorum.hddimi sağlık testine soktum %100 sağlık %100 performans çıktı ama bende anlamadım.Neyse sonuç olarak yeni hdd alsam sorun düzelir mi ?bide oyun içinde etrafım böyle yuvarlakla çevriliyor binalar yüklenmiyor vs.bunların sebebi hdd mi ?

Sistemde dengesiz overclock varsa hata veriyor olabilir ama overclock yapmadım diyorsan işlemci veya ekran kartın aşırı ısınıyor olabilir AIDA64, HWMonitor gibi uygulama kurarak sıcaklığı görebilirsin CPU Max 85C, GPU Max 85C olmalıdır güncel Driver'leri indirdiğine emin olunuz veya anakarta takılı RAM'lerin birbirinden farklı ise uyumsuzluk yapıyor olabilir.
275TL'ye kadar 240GB SATA 3 520mb/s okuma yazmalı SSD'ler satılıyor. Veya aynı fiyata 500GB HDD alabilirsin. Depolama çok önemli değilse 200GB'yi geçmem dersen kesinlikle SSD öneririm.

İnternette yeni disk ararken şunu gördüm fiyatı piyasa ın baya altında bir ilan acaba bir sıkıntısı çıksa iade olur mu hepsiburada gibi güvenenilir bir site acaba alınır mı?
O.c yok pcmde ısılarda cpu 78derece civari gpuda max 60 a çıkıyor yani ısı ile ilgili bir sıkıntı da yok ramlere de test yaptım memtest 86 onlardada sıkıntıda çıkmadı.

Uyarı! Bu konu 6 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı