NarsistPrens
Hectopat
Düzeltme yolu var, kendileri okuma-yazma parçaları diye biliyorum. Eğer hatalı çıkarsa ne yazabilir ne de okuyabilir, düzelten programlar var. Mesela orada bir dosya yazılıysa artık o dosyayı okuyamaz. Ona yazamaz da, düzelten programın adını bilmiyorum ama forumlarda:Bu ne gibi sorunlara yol açar son zamanlarda çok fazla drop yiyorum. Aşırı fazla sebebi bu olabiliri mi düzeltilmesi acil midir?
Hangi oyun bu?85-90.
Evet fps im her zamanki gibi zaten 40/55 arası okudum bilgi için teşekkürler.SSD ya da HDD FPS düşürmez ama HDD’n kötüyse ya da bozulduysa Drop yemeye başlarsın bu da dolaylı olarak FPS’ni anlık düşürür. Bad sector’un anlamını yukarda belirttim oku.
Çok sıcak hatta imkansız işlemcinin o kadar ısınmadığına eminim.85-90.
Ekran kartı: AMD Radeon HD 7600M series 1GB VRAM
İşlemci: i5-3317U 2.6GHz
RAM: 4
Not: 3 aydır bu oyunu oynuyorum 3 ay boyunca Çok az FPS düşmesi yiyordum ama bu hafta ne korsan oyun ne bir şey ne de oyuna güncelleme yapmama rağmen aynı ayarlarda uzun süreli FPS droplar yiyebiliyorum yaklaşık 4-5 saniye sürüyorlar.
Eğer çözümse senin için çözüm işaretlemen beni mutlu eder : ).Evet fps im her zamanki gibi zaten 40/55 arası okudum bilgi için teşekkürler.
Owerwatch.Hangi oyun bu?
Çok sıcak hatta imkansız işlemcinin o kadar ısınmadığına eminim.
Laptop olduğu için bilemiyorum ama ekran kartı sıcaklığı 85-90 işlemcinin sıcaklığına hiç bakmadım işlemci kullanımı 40/60 arası .O 4-5 saniyelik dropta HDD ışığı sabit şekilde yanıyor mu normalde yanıp sönerler işlemlere göre.
Ha pardon ben HDD’nin sıcaklığı sandım.Owerwatch.
Laptop olduğu için bilemiyorum ama ekran kartı sıcaklığı 85-90 işlemcinin sıcaklığına hiç bakmadım işlemci kullanımı 40/60 arası .
Forumlardaki uygulamara bakıcam duyduğuma göre düzeltmesi imkansız ama o bozuk kısmı devre dışı bırakabiliyormuşuz deniyeceğim.Eğer çözümse senin için çözüm işaretlemen beni mutlu eder : ).
Owerwatch.
Laptop olduğu için bilemiyorum ama ekran kartı sıcaklığı 85-90 işlemcinin sıcaklığına hiç bakmadım işlemci kullanımı 40/60 arası.
Ya genelde RAM veya HDD sorunundan oluyor böyle ufak takılmalar laptopta oyunda aynı sıcaklıkları alıyoruz bende drop yok sıcaklıktan dolayı oluşan tek drop işlemcinin ve GPU'nun underclock yapması o sıcaklıkta yapmaz benim bildigim.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.