Çözüldü HDD bad sector

Bu konu çözüldü olarak işaretlenmiştir. Çözülmediğini düşünüyorsanız konuyu rapor edebilirsiniz.

NarsistPrens

Hectopat
Bu ne gibi sorunlara yol açar son zamanlarda çok fazla drop yiyorum. Aşırı fazla sebebi bu olabiliri mi düzeltilmesi acil midir?

Dosya Ekleri

• Hdd3.png
    Hdd3.png
    34,9 KB · Görüntüleme: 120
Çözüm
Bu ne gibi sorunlara yol açar son zamanlarda çok fazla drop yiyorum. Aşırı fazla sebebi bu olabiliri mi düzeltilmesi acil midir?
Düzeltme yolu var, kendileri okuma-yazma parçaları diye biliyorum. Eğer hatalı çıkarsa ne yazabilir ne de okuyabilir, düzelten programlar var. Mesela orada bir dosya yazılıysa artık o dosyayı okuyamaz. Ona yazamaz da, düzelten programın adını bilmiyorum ama forumlarda:
Zerofile gibi programlarla yapılıyor, deniyordu.
Ekran kartı: AMD Radeon HD 7600M series 1GB VRAM
İşlemci: i5-3317U 2.6GHz
RAM: 4
Not: 3 aydır bu oyunu oynuyorum 3 ay boyunca Çok az FPS düşmesi yiyordum ama bu hafta ne korsan oyun ne bir şey ne de oyuna güncelleme yapmama rağmen aynı ayarlarda uzun süreli FPS droplar yiyebiliyorum yaklaşık 4-5 saniye sürüyorlar.

O 4-5 saniyelik dropta HDD ışığı sabit şekilde yanıyor mu normalde yanıp sönerler işlemlere göre.

Owerwatch.

Laptop olduğu için bilemiyorum ama ekran kartı sıcaklığı 85-90 işlemcinin sıcaklığına hiç bakmadım işlemci kullanımı 40/60 arası.

Ya genelde RAM veya HDD sorunundan oluyor böyle ufak takılmalar laptopta oyunda aynı sıcaklıkları alıyoruz bende drop yok sıcaklıktan dolayı oluşan tek drop işlemcinin ve GPU'nun underclock yapması o sıcaklıkta yapmaz benim bildigim.

Ya genelde RAM veya HDD sorunundan oluyor böyle ufak takılmalar laptopta oyunda aynı sıcaklıkları alıyoruz bende drop yok sıcaklıktan dolayı oluşan tek drop işlemcinin ve GPU'nun underclock yapması o sıcaklıkta yapmaz benim bildigim.

Bende öyle düşünüyorum bu droplar bazen anlık değil 5-10 saniye sürebiliyor eskide çok az olurdu olsa bile 1 saniye Max 2 saniye şu an ise 45 FPS'den bir takılıyor 12 FPS'e fight bitene kadar 12 FPS'te takılıyor.

Uyarı! Bu konu 5 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı