HDD Cızırdıyor

Kızacaklar ama,HDD'den gelen ses normal ise neden 2007 model laptopumdan o ses gelmiyor?
Notebookda seri numarası yok gibi iyice baktım ama bulamadım.Marka ASUS ise suçlu ASUS,eğer senin elinde olsa bu notebook o içini açtığım gün dayanamaz kırardın!.
Her bir yerinde başka bir şey yazıyor!.
Motor tasarımı değişti + diski değiştirirsen Western Digital marka al. En sessiz diskleri o üretiyor ve Seagate ve Hithaci için bu ses şikayeti çoktu. Servisinden hep normal dediler.

Son düzenleyen: Moderatör:
Motor tasarımı değişti + diski değiştirirsen Western Digital marka al. En sessiz diskleri o üretiyor ve Seagate ve Hithaci için bu ses şikayeti çoktu. Servisinden hep normal dediler.
Eğer böyle bir sorun olacağını biliyorlar ise neden bizi daha önceden uyarmadılar?
Överken güzelce överler ama bir sorun çıktığında normal derler gel de bunu babama anlat.
SSD Alacağım zaten,yada bu bilgisayarı satıp masaüstü oyuncu bilgisayarı düzeceğim.

Eğer böyle bir sorun olacağını biliyorlar ise neden bizi daha önceden uyarmadılar?
Överken güzelce överler ama bir sorun çıktığında normal derler gelde bunu babama anlat.
SSD Alacağım zaten,yada bu bilgisayarı satıp masaüstü oyuncu bilgisayarı düzeceğim.
Esasen sesi hassas kulaklılar sadece sessiz ortamda duyuyorlar. Muhtemelen test ekibi sesi hiç duymadı. Şikayetler gelene kadar bilmiyorlardı. Ne yapacaklarını bildiklerini de sanmam.

Ses sorununu geçtik. Notebook'un neden her yerinde başka bir model yazıyor? Anormalleşme sorunu neden oldu?

Ses sorununu geçtik.Notebookun neden her yerinde başka bir model yazıyor?
Ve Anormalleşme sorunu neden oldu?
Her yeri dediğin bataryada yazan bataryanın modeli anakartta yazan anakartın modeli. Yazılımlarda yanlış gösterebilir. BIOS'a gir information kısmına bak ve model ismini kutuda yazan olduğunu gör.

Kardeş ben sana söyliyeyim. (Bence) bu laptop'u üretirken pek gerekli özeni göstermemişler. Zaten laptop'un altında seri numarası da yazmıyormuş. Siz kesinlikle şikayetçi olun. Seri numarası tabii ki fatura da yazar ama yinede cihazın arkasında kesinlikle yzaması gerekir.

Kardeş ben sana söyliyeyim. (Bence) bu laptop'u üretirken pek gerekli özeni göstermemişler. Zaten laptop'un altında seri numarası da yazmıyormuş. Siz kesinlikle şikayetçi olun. Seri numarası tabii ki fatura da yazar ama yinede cihazın arkasında kesinlikle yzaması gerekir.
Seri no benim bildiğim altında yazar.Altında sadece Windows 8 amblemi var.Bataryanın olduğu kısımda ise Wireless modeli var.

her yeri dediğin bataryada yazan bataryanın modeli anakartta yazan anakartın modeli... yazılımlarda yanlış gösterebilir... BIOS'a gir information kısmına bak... ve model ismini kutuda yazan olduğunu gör!
Orada information kısmında sadece Serial number var...
Bunların derdi ne de Serial numberi biosa gömüyorlar?

Belki seri no bilgisayarın içindedir. Ne bilim olmaz mı. :D
Bios information kısmında yazıyordu denetliyeceğim şimdi.

Senin seri no sadece BIOS'ta yazıyor olabilir. Bende de MSI VR601 var ondada seri no altında yazmıyor.

Uyarı! Bu konu 12 yıl önce açıldı.
Muhtemelen daha fazla tartışma gerekli değildir ki bu durumda yeni bir konu başlatmayı öneririz. Eğer yine de cevabınızın gerekli olduğunu düşünüyorsanız buna rağmen cevap verebilirsiniz.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı